ANNONS:
ANNONS:

Thorsmyr ansluter till ENV:s tränartrojka

ENV står inför utmaningen att rädda nytt division fyra-kontrakt.
Och till sin hjälp tar man nu rutinerade Patrick Thorsmyr.
– Jag har suttit i jobbiga situationer inför höstsäsonger tidigare, det tror jag kan vara användbart i år, säger Patrick till Sklt.

Götene - Patrik Thorsmyr
De senaste säsongerna har Patrick Thorsmyr tränat Götene i division två. Men i och med lagets nedflyttning till division tre förra säsongen blev det ingen fortsättning i GIF.
En stor orsak till att 46-åringen valde att tacka för sig var den smala träningstrupp som Götene då förfogade över. Sedan förra hösten har Patrick således varit ifrån fotbollen, men det har inte hindrat honom från att åka runt i länet och se på fotboll. Främst då på sonen Christofers lag ENV.
– Eftersom Christofer är assisterande tränare i laget har det blivit att jag har varit och sett flera matcher. Jag har kommit med lite tankar efter matcherna, säger Patrick till Sklt.

ENV har som bekant haft en tuff säsong som nykomlingar i divison fyra och är just nu jumbo i serien. Nytt kontrakt är därför den självklara målsättningen och nu väljer klubben att lyfta in Patrick i ledarstaben tillsammans med sonen Christofer och spelande huvudtränaren Johan Sörstrand.
– Det kommer att krävas hårt arbete för att vända detta, både från spelare och ledare. Men jag tror vi kan lyckas, känslan i truppen är god och det jag sett under våren har varit riktigt bra. Inga lag har varit jättemycket bättre än oss, men vi har släppt in mycket mål i slutet av matcherna. Många förluster av den sorten sätter sig i huvudet och man blir lätt rädd och handlingsförlamad omedvetet när klockan tickar upp mot 90 minuter, säger Patrick som även belyser det bristande målskyttet som ytterligare ett problem.

Thorsmyrs kontrakt med ENV sträcker sig säsongen ut. Lyckas han rädda kvar ENV i fyran?

Lämna en kommentar