ANNONS:
ANNONS:

Till helgen startar de lokala träningsmatcherna på allvar

Till helgen drar träningsmatcherna igång på allvar.
Hela 16 matcher finns att titta på med lokal inblandning.
Här har du helgens alla träningsmatcher.

Efter att ha smygstartat förra veckan kommer träningsmatchandet i helgen igång på allvar. Åtta matcher ska spelas under veckoslutet, varav sex stycken på en lokal konstgräsplan nära dig.

Av helgens träningsmatcher är det ett par fighter som sticker ut. På Dinaplanen i Råda premiärspelar LFK herr mot antagonisterna i Skövde AIK. Ett par ordväxlingar mellan Skövdes mittback Oskar Callerud och LFK-spelarna kan man säkert räkna med som åskådare när seriekonkurrenterna ska visa musklerna två månader innan seriepremiär.

En annan match som också lär bjuda på känslor är den mellan Kinne Vedum och Sil på Västerbys konstgräs i Götene. Lagen är bittra fiender och Sil var nog inte direkt ledsna att Kinne Vedum fick lämna femman förra året. Nu är Kinne Vedum stora favoriter till seriesegern i sexan och med namnkunniga nyförvärv lär man inte spara på krutet mot Sil – trots att det bara är en träningsmatch.

IMG_0961

Här har du samtliga matcher i helgen.
Skulle det också vara så att du skulle vilja rapportera från ditt lags träningsmatch via målserviceappen Lokalbollen. Hör av dig till Jesper Bankemyhr på 0702 03 77 87 så lägger han upp matchen.

Lidköping
Lördag 12:00: Lidköpings FK – Skövde AIK (Dina)

Götene
Lördag 14:00: Kinne Vedum – Sil
Söndag 14:00: Lundsbrunn – Corner

Grästorp
Lördag 13:00: IK Gauthiod – Torslanda

Skara
Lördag 11:00: Skara FC dam – Lidköpings FK dam

Vara
Lördag 13:45: Vara – Falköpings FK

Bortamatcher
Lördag 14:00: IFK Skövde – Skara (Södermalms IP)
Lördag 15:00: Gerdsken – Råda (Alströmmervallen)

Lämna en kommentar