ANNONS:
ANNONS:

Tjötiga Tisdagstankar

Tisdagar är generellt ingen höjdare.
Men tänker man på lite fotboll blir det genast trevligare.
Här kommer lite tänkvärda tisdagstankar som snurrat i mitt huvud det senaste.

Tisdagar är i mitt tycke kanske den segaste dagen i veckan.
Läste visserligen någonstans att man är som mest effektiv på arbete under tisdagseftermiddagen, men det vet i sjutton…
Att tänka på lite fotboll piggar dock alltid upp humöret och tänkte därför passa på att förmedla i skrift lite vad som snurrat i mitt lokala fotbollshuvud den senaste tiden.

Om det är intressant? Ingen aning. Men ibland kan det vara gött att få skriva av sig lite.
————————————————–
* Räknade ju bort Hällekis/Trolmen ifrån seriesegern förra tisdagen, men så grep de tag i det där sista halmstrået efter seger borta mot Axvall. Tror dock fortfarande att det är kört för alla lag utom Hangelösa. Om drygt en vecka kan serien vara avgjord. Detta då Hangelösa möter först JK10 och sedan Axvall. Sex poäng där och man lämnar övriga kvar på perrongen.
————————————————–
* Vart Flobys herrar befunnit sig under försäsongsträningen? Gymmet!!!
Maken till ”kralligt” lag har jag aldrig skådat på en fotbollsplan.
————————————————–
* Hade lovat Niklas ”Mellis” Mellström att jag skulle skriva om att Corner äntligen brutit den negativa sviten på Vänersvallen i Vänersborg. Men under måndagen blev det ytterligare en förlust på konstgräset. Vilken mardrömsarena för Corner!
————————————————–
* En stor eloge till Emtunga som på ett mycket smidigt sätt löste ett ”matchbyte” under måndagen. Det var mycket glada miner hos killarna i Råda när vi anlände till Mossbrott. Vilken härlig matta att spela på! Minnet av den hade varit ännu finare om tre poäng bärgats, men icke.
————————————————–
* Fortsätter intresserat att följa firma Linde/Björks resa mot 70 fullträffar under en säsong. Senast hade Hangelösaduon ett snitt som skulle leda till 54 mål. Efter helgen är detta snitt förbättrat och nu går man mot 58,5 mål 2013. Joba, jobba, jobba…
————————————————-
* Vad hände med fjolårets målspruta Jhimmy Svantesson i Saleby? 33 baljor blev det i fjol. I år har det hittills bara blivit ynka två fullträffar. Har han lämnat rollen som spjutspets för att återgå till att vara en kantspringare med glidtacklingen i fokus?
————————————————-
Annonsörer är ett måste för att en sida som Lokalfotboll.se ska kunna fortleva. Vill ditt företag eller organisation synas inför tusentals läsare som varje veckan besöker denna sida? Hör av dig till info@lokalfotboll.se så hör vi av oss ger dig mer information om möjligheterna att samarbeta med oss!
————————————————-
* Sju poäng på tre matcher och Götene hade fått en riktig drömstart på säsongen. Fyra omgångar senare står man kvar på sina sju pinnar och läget känns inte lika muntert. Laget har nu lika många poäng som Sävedalen på kvalplatsen nedåt och nu gäller det att få upp farten igen. Närmast väntar IFK Åmål (3 poäng) på bortaplan. Ytterligare en förlust och Anders Persson får snöra på sig dojjorna…
————————————————
* Fem raka segrar för Vinninga efter premiärförlusten mot Främmestad. Lär bli något att bita i på lördag för oss i Råda. Ser grymt mycket fram emot svågermötet med Oskar Hektor på mittfältet. Man ligger inte med ens lillasyster ostraffat…
————————————————
* För er som vill se riktigt bra lokal fotboll. Åk till Lunnevi i Grästorp om ni inte gjort det tidigare. Man kan lära sig ett och annat där!
————————————————
* Seriens bästa offensiv mot seriens bästa defensiv. Det var förutsättningarna inför Elmer-Fåglum mot Brämhult i helgen. Efter 0-0 får man väl säga att defensiven vann den kampen.
———————————————–
* Vinningas Nisse Larsson. Nu femmålsskytt och tvåa i sereins skytteliga. Sagan fortsätter!
———————————————–
* Lider med killarna i LFK Akademi. Säsongsinledningen har varit allt annat än bra och lagets mittback Hampus Eriksson sammanfattar det klockrent på Twitter: ”Önskar säsongsinledningen vore en mardröm och att premiären är i morgon!!”
————————————————
* Marcus ”Köttex” Eriksson matchreferat efter mötet med Axvall är bland det mest galna och underhållande jag läst på länge. Hör av dig när du vill skriva ett par rader på Lokalfotboll.se Marcus! Referatet hittar du HÄR
———————————————-
* Fick återigen ett underbart tips på en ”Lika som bär”. Väljer dock att kalla mina look-a-likes för ”Lika som bärs”. Som ni vet vet kan ju olika bärs skilja sig lite åt, men i grunden käns de ju ändå rätt lika. Ja, ni förstår själva… Förresten. Har du fler av den sorten så skicka dem till info@lokalfotboll.se

 

André Pops
André Pops
 

 Johan Östlind, RådaJohan Östlind, Råda

Lämna en kommentar