ANNONS:
ANNONS:

Trässberg är klara med sin tränartrio inför 2016

Patrik Arvidsson och Jan-Erik Johansson fortsätter.
Och till den duon tillkommer nu rutinerade Benny Edman.
– Känns väldigt bra. En bra trio som vi kan bygga på, säger Johan Ericsson, Fotbollsansvarig i Trässberg.

I år firade Trässbergs BK 85 år och föreningen gick tydligt ut med att målet var att vinna division sex under jubileumsåret. Inför sommaruppehållet såg det också lovande ut då man var med och krigade i den absoluta toppen.
Men sedan tog det roliga slut. Hösten innehöll sämre prestationer och laget hamnade i en jämn tabell till sist på en fjärdeplats. Detta hela åtta poäng från en kvalplats till division fem.
– När man går ut med att vi vill vinna serien så måste man ändå säga att det är en besvikelse. Men säsongen var lite som två halvlekar. Under den första fram till sommaren såg vi riktigt vassa ut. Men under sommaren lämnade ett par tongivande spelare och det har inte alls sett lika bra ut i höst. Framför allt har vi haft problem med att göra mål, säger klubbens fotbollsansvarige Johan Ericsson.

Patrik Arvidsson fortsätter.
Patrik Arvidsson fortsätter.

Även om inte årets säsong gick riktigt som man tänkt sig så får Patrik Arvidsson förnyat förtroende som spelande tränare.
– Han är engagerad både som tränare och människa och jobbar på ett proffsigt sätt. Nästa år ska han dock kunna få fokusera lite mer på sitt eget spel, säger Johan som i samma stund berättar att man gjort klart med en ny assisterande tränare.

Mannen det handlar om är Benny Edman (läs om Benny här). 58-åringen som varit aktiv som tränare i en rad lokala klubbar har haft ett par års uppehåll från fotbollen, men berättade så sent som i somras för Lokalfotboll.se att han saknar att leda ett lag.
– Jo det gör jag när jag är och tittar på matcher. Då vill man ju verkligen coacha, sa Benny då.
Just detta kommer han få göra nästa år i Trässberg tillsammans med Jan Erik Johansson som precis som Benny kommer att vara assisterande tränare till Patrik Arvidsson.
– Benny kommer att kunna leda träningar när Patrik vill fokusera på sitt spel så det blir perfekt. Benny känner till Trässberg sedan tidigare och tillsammans kommer detta bli en bra trio som vi tror mycket på, säger Johan Ericsson som samtidigt meddelar att Per Martinsson inte kommer att finnas med i ledarstaben. Dock har han ännu inte lagt handskarna på hyllan.

Benny Edman

Ett sista nytt namn in i Trässberg är nygamle målvakten Michael ”Dillard” Andersson.
– ”Dillard” kommer att hjälpa till som målvaktstränare och vem vet? Kanske blir det han som står i målet när serien dra igång nästa år? avslutar en nöjd Johan Ericsson.
—————————————–
Har du några fler tips kring Trässbergs herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

4 tankar på “Trässberg är klara med sin tränartrio inför 2016

Lämna en kommentar