ANNONS:
ANNONS:

Tre nya spelare in för Götene

En tunn trupp 2016 ska bli bredare nästa år.
Nu fyller Götene på inför kommande säsong.
Under onsdagen presenterades tre nya namn i den blåvitrandiga tröjan.

Götene gjorde ett mycket bra 2016 när man fick kvala upp till division två. En för tunn trupp nådde dock inte hela vägen, men just det problemet tänkte inte division tre-laget ha kommande säsong. Rådas Gustaf Tigerberg och Sils Kristoffer Andersson är redan klara för klubben och under onsdagen presenterades ytterligare tre.

Elvir Gerxhaliu, 19 år IFK Tidaholm
Skarafostrade Elvir lämnade SFC inför 2015 och provade istället lyckan i Tidaholms G&IF. Där blev det ett år innan han istället bytte till IFK Tidaholm i division tre. Men tyvärr fick årets säsong ett abrubt slut för mittbacken då korsbandet gick av i mars. Sedan dess har han jobbat sig tillbaka och var med på träningsplanen under hösten.

Albert Bejtullahu Behrami, 19 år Tidaholms G&IF
Även Albert är fostrad i Skara. Kom upp i A-truppen och gjorde många inhopp under 2015. Valde sedan att ta steget över till Tidaholms G&IF där det blivit mycket spel på mittfältet under Gudmundur ”Gummi” Magnussons regi.

Ekrem Ibrasimovic, 22 år, Skara FC
Skaraanfallaren kom från Lundsbrunn inför årets säsong för att testa spel högre upp. Det har gått bra för Ekrem som spelat till sig en ordinarie plats och 12 fullträffar. Något som lockade både LFK och Götene. Träning med båda klubbarna efter säsongen, men till sist föll valet på GIF.

Lämna en kommentar