ANNONS:
ANNONS:

Trollekis vill högre – Tasevski klar

Hällekis/Trolmen satsar inför årets säsong.
Nu har man gjort klart med LFK:s Alexander Tasevski.
– Vi är otroligt glada att han vill spela med oss, säger Richard Olsson från seniorsektionen.

Hällekis och Trolmen gick samman för snart fem år sedan. Detta i ett sätt att få de båda klubbarna att överleva. Något de också gjort även om resultaten på fotbollsplanen inte har nått så speciellt mycket framåt.
Förra året var en besvikelse för Trollekis. En medioker placering i Lidköpingssexan och dåligt med såväl publik som spelare.

Just därför valde sex eldsjälar i klubben att gå samman och skapa en ny seniorsektion under hösten. Allt för att klubben inte skulle hamna på fallrepet.
– Det stämmer. Vi är sex stycken väldigt engagerade personer som vill hålla liv i klubbarna och vårt fokus är främst på seniorlaget som vi ska stötta i såväl stora som små frågor, säger Richard Olsson – en av eldsjälarna.

Och visst ser det ut som att Trollekis har något bra på gång. Fem namn klara sedan tidigare och nu står det också klart att Alexander Tasevski från LFK kommer att spela på Hellehof och Såtavallen 2017.
– Vi är otroligt glada för att Alexander vill spela med oss. Han kommer bidra med massor. Inte minst med erfarenhet och intensitet på träningarna, säger en mycket nöjd Richard Olsson och fortsätter:

– Alexander bor i Hällekis och det är väl den stora anledningen till att kontakten har tagits. Vi behöver nytt blod in i föreningen och vårt mål har varit att ta tag i det innan det är för sent.

Ja, i år fyller exempelvis Hällekis IF 90 år och klubben har redan stora planer för året. Publiken man tappat de senaste åren vill man locka tillbaka och man ska göra allt för att skapa ett intresse kring föreningen.
– Vet inte om det sett så bra ut som det gör inför årets säsong något år tidigare som jag varit involverad i klubben. Jag ser verkligen fram emot året, myser Olsson.

Sås spelar Trollekis i femman 2018?
– Vårt mål är att göra det bättre än förra säsongen. Några andra målsättningar har vi inte och vi håller låg profil. Men visst finns alltid förhoppningar, avslutar Richard Olsson.

Lämna en kommentar