ANNONS:
ANNONS:

Tungt tapp för Sil när Caroline Olsson lämnar

Ännu en skyttedrottning lämnar Sils damer.
Caroline Olsson väljer att byta till ex-allsvenska Qbik.
– Det är en stor utmaning att komma till en ny stad och en ny klubb, säger Caroline till klubbens hemsida.

Att få behålla sin skyttedrottning verkar vara omöjligt för Sils damer. 2012 vann Sandra Krantz lagets skytteliga, men valde inför den efterföljande säsongen att byta till Skövde KIK.
2013 vann Lotta Larsson lagets skytteliga, men under fjolåret var anfallaren skadad mest hela tiden och beslutade till sist att lägga skorna på hyllan.

Sil-Vara

I Lottas frånvaro tog då Caroline Olsson över titeln som lagets bästa målskytt. Detta trots att det blev mest spel som mittback och innermittfältare. Caroline var verkligen lagets bästa spelare och på 18 matcher gjorde hon också 15 mål.
Sedan dess har många lag varit ute efter 22-åringen som dock tidigt aviserade att det först väntade säsongsjobb uppe i Sälen.

LFK var det lag som det ryktades mest om, men i veckan blev det klart att ny klubbadress blir det ex-allsvenska Karlstadlaget QBIK som nästa år spelar i Elitettan.
Caroline kommer dock alltså inte att ansluta till laget för än i april, men är mycket nöjd med sitt val. Till klubbens hemsida säger hon:
”Jag ser fram emot att komma till QBIK. Det är en stor utmaning att komma till en ny stad och en ny klubb. Jag ser också fram emot att vara en del av den satsning som QBIK gör, att kunna utvecklas både individuellt och som lag, och ett år som kommer vara enormt lärorikt, roligt och utvecklande.”

För Sil blir förstås tappet av Caroline Olsson blytungt. Laget står nu utan en riktig målgörare och får förlita sig på att det återigen blommar ut en ny skyttedrottning. Gärna en som stannar i klubben även 2016.

Sils Silly Season så här långt:
Tränare: Thomas Hjalmarsson (Kinne Vedum/Källby)
Nyförvärv: Mikaela Lieberth (Kållandsö), Ebba Rådmark (Kinne Vedum/Källby)
Förluster: Rolf Johansson (tränare, slutar), Lotta Larsson (slutar), Josefin Bridholm (Råda), Maria Widström (Råda), Lina Larsson (Råda), Emma Käll (Råda), Caroline Olsson (Qbik)

Lämna en kommentar