ANNONS:
ANNONS:

Tungt tapp för Sils damer när Karin Pryssander lämnar

Hon har varit tveksam till en fortsättning sedan i höstas.
Men nu väljer Karin Pryssander att lämna Sils damer.
– Det blev för mycket tid i bilen, berättar Karin för Lokalfotboll.se

Karin Pryssander kom till Sil inför 2012 och under fjolåret blev det tre mål i division två för 32-åringen med ett förflutet i bland annat Falköpings KIK.
Men nu blir det alltså ingen fortsättning på Silbohof.
– Nej, det stämmer. Jag blir spelande tränare i Vartofta, berättar Karin som tröttnat på alla timmar i bil mellan hemmet utanför Falköping och Sil.

– Har trivts kanonbra i Sil så det var ett svårt beslut att ta. Att det dröjt så länge med ett beslut beror på att jag velat känna mig för, men även för att jag ville spela inomhus med Siltjejerna, säger Karin när Lokalfotboll.se ringer upp under måndagskvällen.

Vad tar du med dig från tiden i Sil?
–  Jag fick tillbaka glädjen för att spela fotboll så det tar jag förstås med mig. Sedan plockar jag också med mig fjolårshösten när vi gick obesegrade och våra framgångar inomhus i vinter.

Det blir ett tungt tapp för Sil utan din rutin. Hur tror du att de klarar sig utan dig?
– Jag både tror och hoppas att det går bra för dem. Det är ett härligt gäng med bra fotbollsspelare, så jag är inte orolig. Dessutom tror jag att det kommer bli riktigt bra med Rolf (Johansson) som tränare.

Karin Pryssander

Lämna en kommentar