ANNONS:
ANNONS:

Två nya spelare klara för spel i Corner 2016

FC Corner brukar vara heta under Frimånaden.
Och i helgen gjorde man klart med årets två första nyförvärv.
Christian Lindelöf (Nossebro) och Emil von Knorring (ÖSIK) spelar nästa år på Stenportsplanen.

FC Corner är ett av de lag som inte har spelare från de egna leden att slussa upp till sitt seniorlag. Därför är Frimånaden oerhört viktig för division fem-klubben som gjort sig kända för att vara riktigt ”på tå” när höstmörkret kommer och Transferfönstret har öppnat.
I helgen som gick kunde man också presentera årets två första nyförvärv inför säsongen 2016.

Emil von Knorring och Christian Lindelöf
Emil von Knorring och Christian Lindelöf

Först ut var Christian Lindelöf. Den 35-årige mittbacken är starkt förknippad med Arentorp/Helås, men var under årets säsong spelande-tränare i Nossebro. Nu har han flyttat till Lidköping och efter ett par provträningar med Corner är han nu klar för spel på Stenportsplanen under kommande säsong.

Detsamma gäller också Örslösa Sönes Emil von Knorring. 23-åringen har tidigare spelat mittback, men har i år fått förtroendet på mer offensiva positioner i division fem och totalt blev det fyra mål för Emil under året. Två av dessa kom just i höstens match på hemmaplan mot Corner. Nästa år blir det istället att försöka att göra mål i Cornertröjan.
—————————————–
Har du några fler tips kring Corners herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar