ANNONS:
ANNONS:

Två tidiga julklappar för Skaras herrar

Oliver Jonson och Pontus Martinsson.
Där har ni Skaras två senaste nyförvärv.
Två tidiga julklappar som stärker lagets chanser i fyran nästa säsong.

I kolumnen ”Nyförvärv” har det varit blankt om man tittat under Skara den gångna Frimånaden. Laget har haft svårt att hitta önskvärda spelare inför nästa säsong och samtidigt har man tappat lite bredd då ett gäng spelare lämnat för klubbar i lägre divisioner.

Men i helgen kunde man ändå komma ut med glädjande besked för alla som håller på SFC. Duon Pontus Martinsson och Oliver Jonsson är klara för spel 2017.

Om vi börjar med Pontus Martinsson så kommer den 21-årige målvakten närmast från Axvall. Skara har varit väldigt angelägna om Pontus underskrift då lagets förstemålvakt Robert Österberg lagt handskarna på hyllan.
– Jättesvårt val, trivs ju grymt bra i Axvall också och är väldigt kul att spela där. Så det känns ju tungt att behöva lämna. Men kände att jag var tvungen att ta chansen och prova lite högre upp, det är ju en liten annan mentalitet fotbollsmässigt. Jag tror det blir ett grymt bra år i Skara, lite extra kul med derbyn mot Lundsbrunn nu dessutom. Det skapar lite extra motivation, kommenterar Pontus Martinsson till Sklt.

Martinsson har även tidigare spelat i Skara och precis detta är också fallet med lagets andra nyförvärv Oliver Jonsson. 20-åringen lämnade Skara inför årets säsong för en satsning i Skövde AIK.
Laget tog också klivet upp i division ett, men speltiden för Oliver har varit knapp.

– Jag behöver hitta lite motivation och glädje igen, men samtidigt så är jag väldigt tacksam för detta året i Skövde AIK, där jag lärt mig mycket och lärt känna många nya människor. Det är en mycket bra förening och jag önskar dem bara framgång, säger Oliver Jonsson till Sklt.

Ja, räkna med att Oliver trots ett relativt tungt år kommer tillbaka till Skara som en bättre fotbollsspelare och division 4-publiken 2017 lär få se en av seriens bästa spelare i SFC-tröja.

Lämna en kommentar