ANNONS:
ANNONS:

United upp i serieledning

Ännu ett möte mot örebrolaget Vivalla.
Och ännu en storseger.
United fortsätter sin resa mot SFL.

Lidköping United Futsal har fått en flygande start i futsalens division ett. Under lördagen kom lagets tredje raka seger när man tog bussen till Örebro för match mot Vivalla.
Tabelljumbon mötte man som bekant redan i seriepremiären och då blev det seger med 6-2, efter att man ryckt ifrån i den andra halvleken.

Och även om matchen uppe i Örebro inte riktigt blev densamma, så fanns det i alla fall likheter. En stor skillnad dock redan från början då United till skillnad från i hemmamatchen vågade ta tag i taktpinnen. Lät bollen gå och bidade sin tid.

I mitten av halvleken kom också 1-0 när Kristijan Nikolla satte en vänster från nära håll. Ett mål som följdes upp av ytterligare ett när Gabrijel Matanovic utökade ledningen.
Då talade inte mycket för hemmalaget, men två finurliga mål i slutet av halvleken innebar 2-2 när lagen klev av för pausvila.

Den vilan verkade gjort United bäst för i den andra halvleken var det aldrig något snack. Laget var klasser bättre än Vivalla och målen rullade in med jämna mellanrum. Något som gjorde att hemmalaget ledsnade och United fick ytor och kunde spela ut.

9-2 slutade matchen vilket innebär att United går upp i serieledning (se tabellen till höger). På lördag blir det dock säsongens två tuffaste utmaningar då Diaspora och Färjelanda väntar hemma i Idrottens Hus

Målen United: Kristijan Nikolla 3, Albrim Demalijaj 2, Emir Husic, Gabrijel Matanovic, Husam Abdulhadi, Egzon Restelica.

Lämna en kommentar