ANNONS:
ANNONS:

Valon Gashi lämnar Gauthiod för Carlstad United

Skyttekung i Gauthiod förra säsongen.
Men i år kommer Valon Gashi inte vara rödblå.
Istället väntar spel med Carlstad United i division ett.


Valon Gashi

Valon Gashi kom till Gauthiod inför 2014 efter att ha öst in mål hos 2013-års seriekonkurrent IFK Åmål. Efter en relativt tung inledning i Grästorp kom han igång allt bättre och när vi summerade säsongen var det också Valon som var den som gjort flest mål i division två-laget. 14 mål blev det för 25-åringen som efter säsongen varit ett jagat villebråd från klubbar runt om Vänern.

Bland annat har FC Trollhättan, Vänersborgs FK, Skövde AIK och Lidköpings FK visat intresse för Valon Gashi. Klubben som dock legat längst fram i att knyta till sig Valon har dock hela tiden varit Carlstad United.
Två testmatcher har det blivit med United under hösten/vintern och i båda matcherna nätade Valon vars beslut till sist också hamnade på United när klubben fixade ett jobb på en förskola åt honom.

Valon Gashi

– Valon har varit ett återkommande namn i flera säsonger när vi tittat på målskyttar så det känns spännande att få se vad han äntligen kan göra i CU, säger Anders Warnestad ordförande i föreningen till Uniteds hemsida och fortsätter:
– Nu hoppas vi att han fortsätter hitta målet hos oss i division 1.

Tränare Jonas Rehnberg som även hade Valon i IFK Åmål säger följande om sitt senaste nyförvärv.
– Jag är mycket nöjd över att Valon har bestämt sig för att spela hos oss i årets division 1-spel. Valon har under ett antal säsonger visat att han är en målgörare och vi är övertygade om att hans förmågor kommer att tillföra mycket i vårt offensiva spel. Vi får nu ännu en spelare till oss med en stor portion målmedvetenhet och driv att utvecklas vilket höjer konkurrensen och kvaliteten än mer i vår redan kompetenta grupp.

Silly Season för Gauthiod inför kommande säsong:
Tränare: 
Kim Björkegren (NY, Älta dam), Jonas Larsson (NY ass, FC Gauthiod)
Nyförvärv: 
Niclas Haglundh (Götene), Erik Hjalmarsson (Nossebro)
Förluster: 
Jörgen Ericsson (tränare, slutar), Robin Lundgren (Vara), Valon Gashi (Carlstad United)

Lämna en kommentar