ANNONS:
ANNONS:

Vedum siktar högre – Bosse Dahlberg fortsätter

I år fick Vedums herrar vittring på femman.
Och nästa år siktar man på att nå hela vägen.
I helgen blev det klart vilka tränare som ska leda laget mot målet.

Vedums herrar var en positiv överraskning under årets säsong där det till sist blev en tredjeplats i Herrljungasexan. Åt Vårgårda gick det inte mycket att göra åt, men länge hade man chans att nå kvalplatsen som till sist gick till Södra Härene.
– Tycker vi har oss själva att skylla. Vi gjorde någon plattmatch för mycket och borde fixat kvalplatsen, säger Johan Kempe från klubbens fotbollssektion.

Bosse Dahlberg

Till nästa år är därför målet givet. Vedum ska återigen tillhöra toppen av sin division sex-serie och jaga en plats i femman. I helgen stod det också klart vilka personer som kommer att leda laget mot målet.
Huvudtränare blir Bosse Dahlberg som kom tillbaka till Vedum inför fjolåret. Vid sin sida kommer han att ha Johan Lundmark. Mittbacken väljer således att gå upp som spelande-assisterande tränare 2016. Just rollen som assisterande tränare kommer han att dela med Johan Otterborg.

– Vi har det bra förspänt vad gäller ledarbiten. Vi har en bra anda i föreningen och många som hänger i och tränar så vi hoppas på ett grymt bra 2016, säger Johan Kempe som själv kommer att agera ”Players Manager” nästa år.
Siste man in i staben blir också Krister Dahlberg som målvaktstränare.

Jonas Aronsson

Med ledarstaben satt inför nästa år så kan Vedum nu rikta in sig på att stärka upp truppen. Men det första man lär få jobba med är att få årets skyttekung Jonas Aronsson att stanna.
Anfallaren stänkte in 36 mål under året och det har knappast gått obemärkt förbi.
– Det har ringt ganska många klubbar. Bland annat Vårgårda, Gauthiod och Edsvära/Norra Vånga. Det lutar åt Vårgårda, även om det inte är helt klart är. Jag har fått ett bra intryck av både tränarna och spelarna och det verkar vara ett gött gäng, säger Jonas till Lokalfotboll.se/0322

—————————————–
Har du några fler tips kring Vedums herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

 

Lämna en kommentar