ANNONS:
ANNONS:

Vi tror på er – tro på oss!

Fem år av lokal fotbollsbevakning.
Men ska det bli fler behövs det att ni satsar på oss.
En annons på Lokalfotboll.se visar att ni tror på det vi gör!

Lokalfotboll.se grundades för drygt fem år sedan och målet har alltid varit att lyfta upp våra lokala lag och spelare till nya höjder som är i paritet med deras intresse för sporten de älskar mest av allt.
Känslan är att konceptet varit lyckat och responsen genom åren har varit över all förväntan. Inte minst skvallrar besökssiffrorna om att ni gillar att besöka Lokalfotboll.se.

En vanlig vecka har vi nämligen närmare 15 000 besök och cirka 5 000 unika besökare. Siffror vi är mycket stolta över. Vår målsättning har också varit sedan starten att läsarna på sajten ska få ta del av gratis nyheter och att inga sidor ska vara stängda som ”plustjänster”.
Vi har dock full förståelse för att våra kollegor och konkurrenter inom mer etablerade medier väljer att gå den vägen då de jobbar 100 procent med sin journalistiska gärning.

Hur som helst. Även en sajt som Lokalfotboll.se behöver medel för att kunna överleva och fortsätta sitt arbete med att bevaka den lokala fotbollen. Den största inkomstkällan vi har är förstås annonser och i nuläget de som kommer från de lokala fotbollsklubbarna som valt att synas på sajten för att berätta att det är dags för match.
Vi känner en oerhörd tacksamhet för de lag som valt att stötta oss genom åren, men vi hoppas och tror förstås också att Lokalfotboll.se är en grymt bra plattform att matchannonsera för en fotbollsintresserad publik.

Vi stöttar våra lokala fotbollshjältar. Nu vill vi att ni stöttar oss!

Med det sagt har vi kommit till det krassa faktum att vi vill att ni är fler klubbar som väljer att satsa på Lokalfotboll.se. Både för sajtens överlevnad men också för att det är ett riktigt bra skyltfönster för en liten peng.
Att annonsera hos oss är allt annat än dyrt, men varje tillskott gör att vi kan jobba vidare med sajten och utveckla den framåt.

Gör därför så att du eller din klubb hör av sig till oss så berättar vi om möjligheterna, priserna och vad det innebär att annonserna under säsongen 2018. Vi är övertygade om att ni kommer att tycka det är värt det!

Så hör du av dig:
Email: info@lokalfotboll.se
Twitter: Meddelande till @Bollbloggaren
Instagram: Meddelande till @Bollbloggaren
Telefon: Till Jesper Bankemyhr på 0702 03 77 87

Förresten. Företag eller andra organisationer är förstås lika välkomna att höra av sig. Vi ser fram emot att hitta framtida samarbeten med er!

Lämna en kommentar