ANNONS:
ANNONS:

Vill du göra Lokalfotboll.se till en bättre sajt?

Tycker du det skrivs för lite om fotbollen i din klubb eller kommun?
Eller brinner du bara för Lokalfotboll på samma sätt som vi gör?
Perfekt! Lokalfotboll.se söker nämligen just nu nya medarbetare till sajten.

I början av november 2012 såg Lokalfotboll.se dagens ljus och sedan dess har vi försökt att på bästa sätt skriva om den lokala fotbollen. Målsättningen är att komma så nära de lokala klubbarna och spelarna som möjligt och vi tycker att vi har kommit en bit på vägen.
Men fortfarande finns det massor att göra och för att kunna bli ännu bättre söker vi därför nu nya medarbetare till sajten inför årets spännande fotbollssäsong.

Bloggare, nyhetsskribent, damfotbollsexpert, fotograf eller division sex-kännare?  Ja, vad skulle du egentligen vilja bidra med till Lokalfotboll.se? Kanske är så att du till och med bara skulle vilja skriva om den klubben som du själv är verksam i?
För oss spelar det ingen roll. Vi tycker nämligen att alla som vill hjälpa till att lyfta den lokala fotbollen är av intresse och vi är nyfikna på alla som har ett intresse för lokalfotbollen och som skulle vilja dela med sig av detta till våra läsare.

Gör därför så att du skickar ett mail till info@lokalfotboll.se där du berättar vem du är och vad du tror att du skulle kunna bidra med till Lokalfotboll.se. Du behöver inte på något sätt vara en supererfaren skribent eller liknande. Det vi främst söker är samma egenskaper som vi vet våra lokala fotbollslirare har. Det vill säga ett brinnande intresse och en positiv inställning!

Hos oss får du möjlighet att vara en viktig spelare i ett lag som satsar järnet på att göra sin bästa lokala fotbollssäsong någonsin. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du som individ får sätta dina egna ramar kring hur engagerad du vill vara och vi är öppna för alla nya förslag som hjälper oss att bli bättre.

Så fatta tangenterna och maila oss redan idag så kontaktar vi dig och ser om vi tillsammans kan ge läsarna en ännu bättre underhållning framöver!

Vi hörs!

Lokalfotboll.se genom Jesper Bankemyhr

Lämna en kommentar