ANNONS:
ANNONS:

Wemmert lämnar Gauthiod för moderklubben ENV

ENV stärker upp rejält med en hemvändare.
Det är Gauthiods 26-åring Alfred Wemmert som är klar för spel.
”En ”otäck” spelare att möta med sin fart, teknik och kraft” skriver klubben på sin hemsida.

Alfred Wemmert har Edsvära/Norra Vånga som moderklubb, men prövade tidigt i karriären lyckan i Gauthiod. 2010 valde han dock att återvända till ENV, innan han under säsongen 2012 återigen drog på sig den röda Gauthiodtröjan igen.

4527339

Sedan dess har den snabbe och genombrottsstarke yttermittfältaren varit en av Gauthiods vassaste spelare i offensiven och har alltså under de senaste åren hunnit med både spel i division ett- och två.
Men några fler matcher för Gauthiod blir det inte denna gång för 26-åringen som i och med en familjesituation med nytillkomna tvillingar känner att tiden inte finns för att spela i division två 2017.

Nej, istället blir det ännu en flytt tillbaka till ENV där han kommer att få en roll som spelande assisterande-tränare. Minns att ENV sedan tidigare fått in Grolandaduon Niclas Uvesten (tränare) och Per Westerberg (spelande ass-tränare) i ledarstaben inför nästa säsong.

”Vi i ENV är mycket glada över att kunna få hem Alfred, en duktig spelare, men framför allt en härlig kille som kommer att tillföra mycket både på och utanför planen, skriver klubben på sin hemsida. Alfred är som de flesta säkert vet en lirare vars styrkor ligger i offensiven, en ”otäck” spelare att möta med sin fart, teknik och kraft. ”

Lämna en kommentar