ANNONS:
ANNONS:

AFC kryssade hemma

Mallbacken hemma i nästa sista matchen för året. Det slutade 1-1 för Alingsås FC.

AFC som flyttat till Gerdskenvallen för att spela konstgräs de sista veckorna är formtarkt för tillfället. Tre raka segrar fanns på kontot inför söndagens match, men någon fjärde blev det inte. Mallbacken kvitterade till 1-1 strax efter att Melissa Davin slagit in 1-0 på straff mitt i den andra halvleken, och det resultatet stod sig matchtiden ut.

– Lite surt, vi var värda mer i dag. Vi var riktigt bra första 25 minuterna där vi skapade en del bra lägen. Sen hade vi även ett par bollar som dansade på mållinjen i andra halvlek, säger tränare Lars-Petter Björk, som ändå gläds åt den fina formen.

– Vi har fler bra prestationer i rad nu. Vi har städat bort de billiga målen vi släppte i början av säsongen och spelar helt bra nu helt enkelt. Det är bra go i laget och vi har kul just nu.

I sista rundan väntar jumbon Sunnanå på hemmaplan. Poäng där och AFC endast har förlorat båda mötena med AIK. Mot resterande lag har det blivit poäng.

– Vi har visat att vi kan matcha alla lag. Vi åkte till Kalmar och dominerade och även i dag var vi det bättre laget.

Lars-Petter Björk meddelar också att det mesta talar för en fortsättning som tränare.

– Det lutar åt det men inget är helt klart än. Vi ska sätta oss ner i veckan för jag vill gärna ha ett beslut taget ganska snart. Det har varit en lång säsong så jag skulle behöva lite ledigt efter sista matchen, därför är det skönt att få allt klart nu i veckan som kommer.

 

Lämna en kommentar