ANNONS:
ANNONS:

Alingsås City FF en ny bekantskap

Calle Skoglöf tvingades lämna Gerdskens BK tidigare i år. Nu startar han istället en ny förening tillsammans med Jesper Horn och Janne Nilsson. Alingsås City FF har som vision att bli ett elitlag, skriver Alingsås Tidning.

Calle Skoglöf har ett förslutet i såväl Holmalund, Alingsås IF som Gerdskens BK. Han fick lämna uppdraget som huvudtränare i GBK tidigare i år efter att det skurit sig mellan honom och andra personer i föreningen. Skoglöf har även varit målvaktstränare i Norrby IF och gästskribent här på lokalfotboll.se/0322.

Men nu kastar han sig in i nästa projekt. Alingsås City FF startar som ny klubb och har för avsikt att debutera i seriespel på lägsta nivå redan 2022. På sikt är ambitionen att nå eliten med representationslaget och att bedriva elitförberedande verksamhet.

— Jag vet att det finns spelare som är sugna och hos oss är alla välkomna. Vi vill bygga något bra på sikt och äntligen se till så att Alingsåsfotbollen får det elitlag som staden förtjänar, säger Calle till Alingsås Tidning.

Lämna en kommentar