ANNONS:
ANNONS:

”Alingsås visar upp sig från sin bästa sida”

Lasse Samuelsson är dagens gästskribent. I dag fokuserar han enbart på Gothia Cup som den här veckan förgyller Alingsås stad.

Gothia Cup i Alingsås. Nu rullar det på för fullt.  Under fem dagar spelas det närmare 300 matcher på sju platser i Alingsås. Första dagen har vi klarat av när jag skriver det här och allt verkar fungera bra.

För oss i Alingsås IF är detta ett jättestort åtagande och det kräver otroligt mycket ideellt arbete från hundratals personer. Men som sagt, hittills fungerar allt som det ska.

Det är jättekul att vara mitt uppe i detta och möta spelare, domare, publik, materialpersonal och skolvärdar i en enda stor blandning. Kul är det också att möta folk från de andra lokala föreningarna som deltager, Alingsås FC, Alingsås KIK, Alingsås HC samt Gerdskens BK.

Alingsås visar upp sig från sin allra bästa sida. Vädret är fantastiskt, men vad man inte alltid tänker på är hur vackert vi har det! Vi får också mängder av positiva kommentarer om staden. En annan sak vi får mycket plus för är våra anläggningar samt den närhet och miljö vi har. På 15-20 minuter kan man promenera sig runt hela området med boende och planer.

Planerna är dessutom i jättebra skick och alla är nöjda med den sportsliga delen. Vi hoppas att det fortsätter på samma sätt de kommande dagarna och jag kan bara uppmana er att komma och titta på matcherna och deltaga i den gemenskap som uppträder i Alingsås just nu!

FAKTA LASSE SAMUELSSON
Födelseår: 1959.
Familj: Fru Christina, sonen John 8 år samt tre barn sedan tidigare. Emil 31, Emma 29 och Anton 27.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Frillesås FF, Åsa IF. Kungsbacka BI, IF Norvalla, Örgryte IS, Lerkils IF som spelare. Åsa IF, Grimetons IK, Frillesås FF, Östadkulle SK samt Alingsås IF som tränare. Det blev dryga 30 seniorår på planen som spelare eller tränare.
Lokal favoritklubb: Alingsås IF samt Östadkulle SK men jag har trivts i alla klubbar jag varit i.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Sköter seniorerna i Alingsås IF.

Lämna en kommentar