ANNONS:
ANNONS:

Alingsåsklubbar ute efter Jocke Berg

Vårgårda IK:s Joakim Berg är ett jagat namn i dessa tider. Såväl Holmalund som Gerdsken har kontaktat den vänsterfotade försvarsspelaren.
– Vi får se vad som händer, men just nu spelar jag i Vårgårda, säger 23-åringen.

Joakim Berg har varit en av Vårgårdas allra bästa spelare de senaste säsongerna. Bland annat var det han som sköt upp laget i trean med sina två straffmål i säsongsavslutningen förra hösten.

Även i år har han tillhört VIK:s förgrundsfigurer, även om han kanske inte varit lika dominant som tidigare. Om det bli någon fortsättning på Tånga hed nästa säsong är emellertid inte helt spikat.

– Holmalund har kontaktat mig och frågat om intresse finns. Men mycket mer än så har det inte blivit ännu, säger Joakim, som också har varit och träffat Gerdskens BK.

– Fick ett bra intryck av klubben. Trevliga tränare, och dessutom verkar de göra en rejält satsning på att vinna fyran nästa år.

Huruvida det blir ett klubbyte eller inte är alltså inte klart. Men det som talar för ett sådant är att slippa pendlingen.

– Bor ju i Alingsås och ha redan pendlat till Vårgårda ett par år. Det är den man har tröttnat på lite nu, så jag lyssnar gärna på vad både Holmalund och Gerdsken har att säga. Sen får vi se vad som händer, det är fortfarande tidigt på hösten och just nu spelar jag i Vårgårda.

Lämna en kommentar