ANNONS:

Alla division 5-lag i farten

I dag har alla tre lokala division 5-lag spelat tuffa bortamatcher. Facit blev en poäng av nio möjliga.

Martin Andersson spelade anfallare i Säven/Hol.

Säven/Hol gjorde en bra match borta mot serieledande Trollhättans BoIS. Pontus Hägg var het och gjorde 1-o före paus och sedan 2-0 i början av andra halvlek. BoIS reducerade på straff och med kvarten kvar kom även kvitteringen när ett långskott styrde på David Hall och gick i nät. Trots flera chanser åt båda håll stod sig 2-2 matchtiden ut.

Herrljunga SK åkte till Lidköping för att möta LFK Akademi, också det en serieledare. Den positionen behåller laget också efter kvällens match då det blev hemmaseger med 1-0 efter att målet kommit efter bara ett par minuter.

Östadkulle SK spelade mot Nossebro och kräftgången fortsätter för Klas Karlssons gäng. Den här gången vann Nossebro med 3-0 efter att exholmalundaren Uno Gunerberg gjort två mål för hemmalaget.