ANNONS:
ANNONS:

Anfallsstjärnan tar time out

Alingsås FC:s offensiva nyckelspelare Olivia Sultan tar ett uppehåll från fotbollen på obestämd tid.
– Jag måste hitta tillbaka till glädjen, säger hon.

Olivia Sultan har erfarenhet från Elitettan och nämndes inför säsongen som en av nyckelspelarna. Men nu får AFC klara sig utan måltjuven ett tag framöver.

– Jag har egentligen känt så här hela säsongen. Jag har mycket på jobbet i Göteborg och har stressat väldigt mycket hela våren. Så jag har helt enkelt tappat glädjen till fotbollen, säger hon.

Nu när beslutet är taget känner Sultan en stor lättnad.

– Det känns jätteskönt. Nu kan jag träna de pass som jag vill och känner för och även ställa upp i U-laget om det behövs folk där. Men jag är inte med och konkurrerar i A-laget för tillfället, säger Oliva, som inte satt någon tidsram på uppehållet.

– Nej, det har jag inte. Det får ta den tid det tar, men jag är ganska säker på att jag kommer hitta glädjen igen. Och jag har absolut inte tröttnat på laget eller klubben utan det är fotbollen i stort som inte känns rätt just nu.

Alingsås FC klarade sig i dag utmärkt utan Olivia Sultan när det blev seger med 3-2 i mittenmötet med Göteborgs DFF. Fakta från den och alla andra lokala matcher finns på lokalfotboll.se/0322.

SÖNDAGENS RESULTAT
Alingsås FC – Göteborgs DFF 3-2
Mål: Lisa ”Mini” Johansson, Bea Persson, Rebecka Sultan.

Brämhult – Hemsjö 4-1
Mål: Emelie Gustavsson.

Sandared /Sjömarken – Säven/Hol 3-1
Mål: Christoffer Krabbe.

Nossebro – Östadkulle 1-2
Mål: Linus Broberg 2.

Lämna en kommentar