ANNONS:
ANNONS:

Annelund har laddat om

En blek vår avslutades med en tung derbyskalp mot Herrljunga SK. 
– Det var viktigt att få med sig den segern inför uppehållet, säger Annelunds tränare Kristoffer Holmén inför nystarten i kväll.

Det var inte mycket som gick Annelunds väg i våras. En hel del skador och ett spel som inte gav särskilt många poäng på kontot gjorde att man nu ligger på nedflyttningsplats i femman inför nystarten. Men tack vare derbysegern på Skoghälla i våravslutningen är man bara en poäng bakom Rångedala på kvalplatsen.

– Vinsten mot HSK var viktig, och jag tycker att den känslan har funnits i gruppen nu de här två veckorna vi har tränat efter uppehållet, säger Krille, som själv snörade på sig skorna och blev målskytt mot Herrljunga.

– Det var förhoppningsvis en tillfällig grej. Jag har inte tränat sedan i februari och har ont i höften. Men jag är med i truppen i kväll igen eftersom vi har en del avstängningar, men jag det bästa vore om jag inte behövde spela.

Johan Hermansson och Gabriel Holmén är två av spelarna som är avstängda när Grolanda kommer på besök. Trots det hoppas Holmén på revansch.

– Det var en konstig match borta mot Grolanda. Vi gjorde en kanonbra första halvlek medan den andra kanske var den sämsta på hela säsongen, och det var den vi förlorade på. Men jag hoppas att vi ska göra en bra match i kväll och få en skön start på hösten.

Målsättningen med hösten måste väl vara given för er? 
– Ja, det finns inget annat än nytt kontrakt. Vi ska se till att ha tre lag bakom oss när serien är slut och det är ju inte så många poäng upp så jag är optimist.

Klicka här för aktuell tabell.

Klicka här för aktuell skytteliga.

Lämna en kommentar