ANNONS:
ANNONS:

Annelund kvar i femman

Annelunds IF tappade 1-0 till 1-2 hemma mot Skultorp i sista kvalmatchen. Därmed tappade man också division 4-platsen.
– Det är små marginaler, och det är klart att det är tungt just nu, säger tränare Krille Holmén.

Krille Holmén.

Annelund vann de inledande straffarna och skulle därmed gå upp i fyran vid både seger och alla oavgjorda resultat utom 0-0. Men mållöst var det efter 45 minuter spel på Mörlanda Sportcenter.

– Det var en tillknäppt halvlek med få målchanser, berättar Krille.

Efter paus började hemmalaget klart bäst och tryckte tillbaka Skultorp. Därför kom Gustav Carlssons 1-0 inte ologiskt.

– Efter vårat mål chansade ju Skultorp med allt framåt. De behövde ju två mål och lyckades också trycka tillbaka oss. Vi sjönk väldigt långt ner och kom aldrig upp med laget, medan de var stora och starka och lyckades få fast bollen där uppe, säger Holmén.

Med en stund kvar kvitterade Skultorp och med bara minuter kvar kom även 1-2. Thomas Karlsson hade en boll i stolpen efter det, men det var just stolpe ut för Annelund som får finna sig i att lira ett år till i femman.

– Vi hade som mål att gå upp i fyran direkt så det är klart att det är tungt och ett misslyckande. Men jag tycker ändå att vi har gjort en bra säsong och det är var små marginaler i kvalet. Det var tre jämna lag i gruppen och kunde ha slutat hur som helst. Men man spelar ju fotboll för att vinna så visst känns det väldig tråkigt, säger Krille Holmén, som berättar att han är klar för en fortsättning som tränare.

– Jag kommer att köra på och vi får försöka göra det lite bättre nästa år helt enkelt.

Med staben runt Krille Holmén är det ännu inte riktigt klart. Men förhoppningen är att Stefan Sjöberg ska fortsätta som assisterande tränare och att även ytterligare något namn ska stärka upp teamet.

Lämna en kommentar