ANNONS:
ANNONS:

Anthon lämnar Holmalund

Anthon Gustavsson har gjort sitt i Holmalunds IF. Spelar han fotboll nästa säsong blir det i moderklubben Stora Mellby. 
– Om allt funkar kan det bli kul att spela sexan, jag har alltid tänkt att jag ska återvända till Mellby, säger 29-åringen.

Anthon Gustavsson.
Anthon Gustavsson.

Han kom till Holmalund som tonåring och har – bortsett en sejour i FC Trollhättan – varit klubben trogen. Men nu är det slut.

– Jag meddelade klubben redan i somras hur jag kände. Jag ville inte att det skulle ha med årets resultat att gör utan tog beslutet tidigt, säger Anthon, som berättar att orsaken till nedtrappningen är tudelad.

– Dels blev vi föräldrar ganska nyligen så det är en ny vardag här hemma, och jag vill inte lägga över allt på Sandra. Och dels har jag tröttnat på att spela ihoplappad som jag gjort de sista åren. Det är tråkigt att spela skadad helt enkelt.

– Jag kommer sakna grabbarna i laget och alla människor runt omkring något oerhört, men känner ändå att detta är rätt beslut.

Någon formell övergång till moderklubben är ännu inte gjord. Men han har nämnt sina planer för ett antal personer i Stora Mellby.

– Fungerar det bra med familjen och kroppen håller någorlunda ser jag fram emot att spela med Mellby igen. Jag känner visserligen inte så många i laget längre, men det spelar mindre roll.

Här kan ni höra en lång intervju med Anthon Gustavsson från i somras.

Lämna en kommentar