ANNONS:
ANNONS:

Antonia byter till Skövde

Antonia Ferm Sandberg har fått begränsad speltid i Elitettan med Holmalund. Nu väljer anfallaren att bli utlånad till Skövde KIK i division 1.
– Det känns bra nu när beslutet är taget, säger Antonia.

Antonia

Skövde KIK tränas av inte helt obekante Michael Rosén, och det var också den förre HIF-tränaren som tog kontakt med sin forne adept.

– Det var Rosén som ringde och jag har funderat fram och tillbaka. Men jag har ju haft honom som tränare tidigare och jag gillar honom. Så detta känns bra säger Antonia.

Upplägget med utlåningen innebär att Antonia kommer att träna minsten gång i veckan och spela matcher med Skövde KIK. Hon kommer också fortsätta att träna med Holmalund, och kontraktet med Skövde löper ut 2 oktober, så det finns en möjlighet att hon är tillbaka i HIF lagom till slutspurten i Elitettan.

– Det var viktigt för mig att få vara kvar i Holmalund och träna för jag trivs väldigt bra i klubben. Jag har haft en bra dialog med Jessica (Julin) också, och jag kan gå tillbaka med kort varsel om Holmalund skulle behöva mig, säger Antonia, som ser det här som en nytändning.

– Jag har ju inte fått så mycket speltid så det ska bli kul att få spela seniorfotboll igen. Skövde har ett ungt lag som vill etablera sig i ettan så kan man hjälpa till med det så vore det så klart också kul.

 

Lämna en kommentar