ANNONS:
ANNONS:

ÅRETS BÄSTA VÄRVNINGAR

Vintern och våren innebar som vanligt ett gäng övergångar åt olika håll. Här listar vi de som vi tycker slagit allra bäst ut under vårsäsongen.

Semesterlistan

8 – Kenan Aliu
Säven/Hols nyförvärv har gjort en mycket bra vår och är ofta delaktig i mycket av det offensiva spelet. Slog igenom i Holmalund för några år sedan, men tycks nu har fått en nytändning efter sina säsonger i FC Alingsås.

7 – Berat Berisha
Återvände till Gerdskenvallen från Alingsås IF  och har där varit en viktig kugge i det offensiva spelet. Var tämligen etablerad vid övergången och därför är inte succén någon större överraskning.

6 – Eric Otinder
Har spelat högre upp tidigare i livet men gjorde nu comeback i division 6 med Hemsjö. En smart spelare med en fin vänsterfot, som också levererat både mål och assist. Viktig för Hemsjö.

5 – Anna Scavo
Kom från Lerum som lite av en oslipad diamant. Hon sades vara snabb och målfarlig och har på senare tid verkligen anpassat sig både till Holmalunds spel och tempot i division 1. Lär fortsätta göra poäng även i höst.

4 – Fazel Omidi
Har varit en pålitlig målskytt i Mjörn de senaste åren, och har fortsatt att leverera även i Södra Härene. Snabb, teknisk och målfarlig och oerhört viktig för Häras anfallsspel.

3 – Robin Westby
Att kapaciteten fanns hos förre Varaspelaren visste de som sett Robin spela de senaste åren. Och när han väl kom igång med träningen och matchades in i laget visade det sig bli en fullträff för Gerdsken. Lugn, stabil och spelskicklig, och bildar ett lysande mittbackspar med Fredrik Gustafsson.

2 – Moa Edrud
Helt oprövad i division 1 har hon verkligen tagit för sig i Holmalunds mål. Från början var nog inte tanken att värvningen från Södra Härene skulle få så stort ansvar men hon har verkligen vuxit med uppgiften. Hur länge blir hon kvar på den här nivån?

1 – David Lager
Herrljungakillen kom till VIK från Skövde AIK i division 1. Hade förväntningar på sig men har verkligen levererat. Har alltid en hög lägstanivå, och har kryddat det med ett par magnifika insatser. Dessutom visat sig vara en pålitlig målskytt.

Lämna en kommentar