ANNONS:
ANNONS:

Årets näst sista lista

Vi laddar för helgen med ännu en lista.

IFK Norrköping– Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter det sena avgörande mot LFK förra veckan tror jag att AFC fullbordar den perfekta avslutningen på säsongen här. Det är alltid bra att avsluta med seger inför uppehållet och uppladdningen inför nästa säsong och det tror jag Alingsås löser.
Tips: 1-3.

Råslätt – Holmalund
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ett Råslätt med kniven mot strupen på bortaplan är inte det allra enklaste. Snackas också om att Holmalund saknar en del spelare inför den här matchen och möjligen är det också så att inställningen kan avta något eftersom Råslätt tampas med Gerdsken om nedflyttning. Håller HIF som det bättre laget i grund och botten – men detta är en mycket svårtippad match.
Tips: 1-1.

Herrestad – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: En seriefinal utan dramatik då det skiljer för många poäng mellan lagen i toppen av tabellen. Men AIF har en gruvlig revansch att utkräva för storförlusten på Mjörnvallen och dessutom har Grönvitt nu chansen att se till att Herrestad inte går igenom serien obesegrat. Känns vidöppet.
Tips: 2-2.

Åsarp/Trädet – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Varje poäng är viktig för Gerdsken och här tror jag möjligheten finns mot ett motstånd som fick pisk av Holmalund förra veckan. Hemmalaget är tyngre och har gjort en bra säsong i det stora hela, men om GBK är heltaggat finns det absolut chans till poäng här.
Tips: 2-1.

Trollhättans BoIS – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: BoIS behöver ytterligare någon poäng för att definitivt säkra kontraktet. Det har VIK redan gjort – och frågan är om det skapar ett flow att vinna även här eller en bekvämlighet över att det är riskfritt att torska. Det tror jag blir helt avgörande för om VIK går igång på alla cylindrar ska det kunna bli seger här.
Tips: 2-3.

Lämna en kommentar