ANNONS:
ANNONS:

Årets sista lista

Vi siar om avslutningen i herrtrean.

Gerdsken – Råslätt
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Eftersom ingen – inte ens med det största av Råslättshjärta – tror att det är möjligt att GBK förlorar med 14-0 här saknar den här matchen dramatik. Gerdsken kan spela avslappnat och njuta av det nya kontraktet, och det tror jag talar för minst en pinne här. Men jag har svårt att se Råslätt tända på alla cylindrar så tippar Gulsvart seger.
Tips: 3-2.

Holmalund – Herrestad
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Seriesuveränen vill så klart gå obesegrat genom 2021 – och jag tror inte att Holmalund lyckas grusa den planen. Även om det ligger tredjeplats i potten tror jag Herrestads offensiv avgör det här.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Tidaholms har släppt in minst antal mål i serien och gör ofta stabila matcher. Därför tror jag inte riktigt på något målkalas den här gången, även om AIF är riktigt vasst i sina bästa stunder. Jag unnar AIF en trea efter en bra säsong, och jag skulle också önska en nolla bakåt för att ge det defensiva gardet lite boost inför nästa säsong.
Tips: 2-0.

Vårgårda IK – Ekhagen
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Är VIK på ordentligt spelhumör offensivt är det laddat för skrattmatch här – så svagt har Ekhagen varit på senare tid. Men tre rödvita poäng ska det bli, sen får vi se vad siffrorna stannar på.
Tips: 5-1.

Lämna en kommentar