ANNONS:
ANNONS:

Bäst sedan millennieskiftet

Så var det måndag igen. Och vi försöker hålla liv i traditionen med en Bredsida ett litet tag till.

Alingsås FC tog en poäng hemma mot Mallbacken i går. En poäng som kunde varit tre – men chansstatistiken ger ju sällan några poäng om inte bollarna sätts dit. Men oavsett det hr AFC nu fyra raka utan förlust och kan om en vecka resumera en riktigt bra säsong. Att ha undvikit en offensiv dipp efter att Ina Österlind gick sönder är riktigt starkt. Olivia Sultan och Pernilla Milton har klivit fram på bästa sätt i målgörandet på senare tid, men hela laget har höjt sig på ett imponerande vis sista månaden.

Förhoppningsvis kan kommande vecka även generera ett nytt avtal med Lars-Petter Björk. Kontinuitet ska inte underskattas och att L-P får fortsätta gnugga det här laget tror jag är en av förutsättningarna för att resultatet ska bli ännu bättre 2021. Men redan årets tabell är den bästa ett lokalt lag har visat upp sidan Holmalund härjade som bäst runt millennieskiftet.

………………..

I går aviserade Vårgårda IK att en tränare är klar inför 2021. Jag blev inbjuden till pressträff i morgon tisdag och strax därpå började surret på sociala medier. Tyvärr tränar jag knattelag och kan inte närvara på pressträffen – men redan nu tror jag mig veta vem som blir nästa tränare på Tånga hed.

Nyfikenheten var stor och min telefon gick varm på söndagskvällen efter att jag hintat om att det är ett stort namn på gång. VIK vill inte bekräfta någonting innan pressträffen så jag har beslutat mig för att avvakta med publicering så jag inte har tid att gräva vidare i ärendet. Men som en liten teaser kan jag nämna att det sannolikt är en före detta allsvensk skyttekung som nästa säsong blir en del av den lokala fotbollen.

………………..

Coronapandemin sätter stopp för mycket. Bland annat torsdagens planerade avslutningsmiddag med våra gästskribenter. Tre är redan klara, medan Malin Rosén och Gustav Carlsson avslutar de närmsta veckorna. Middagen får vi lov att återkomma till när läget med smittan förändrats.

………………..

Jag har beslutat mig för att köra på med sidan även över 2021. Känns skönt att det beslutet är taget och nu startar arbetet med att sälja in konceptet till både gamla och nya annonsörer. Vill du eller ditt företag vara med? Då är det bara att ta kontakt.

………………..

Även arbetet med att få ihop fem nya gästskribenter pågår för fullt. Tre namn är helt klara, positiva diskussioner förs med ytterligare ett medan en plats är helt vakant. Men det ska nog lösa sig till slut.

………………..

Lite klent med övergångar i den lokala fotbollen hittills. Vill du tipsa om något till silly season-sidan är det bara att hojta.

………………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar