ANNONS:
ANNONS:

"Benja" väntar på operation

Andreas Benjaminsson har problem med höften.  Nu är det så pass illa att Holmalunds lirare väntar på operationstid.
– Jag har försökt träna bort det, men det går inte, säger 32-åringen.

Benja

Andreas Benjaminsson har varit en tongivande spelare i HIF i många år. Men förra året fick han problem med höften, och nu ser även den här säsongen ut att vara förstörd för den spelskicklige mannen.

– Det var mot Sävedalen förra året som jag fick problem. Det är pålagringar på höftkulan som gör att jag har ont, säger Benja.

Han fick dock reda på att problemen eventuellt skulle gå att träna bort. Det var också det han försökte med i vintras.

– Jag gav det ett rejält försök och körde på med rehabträning i tre-fyra månader. Men när jag fick mer ont istället för att det blev bättre insåg jag att det krävs en operation. Så de sista veckorna har jag inte varit nere på träningarna med laget alls, säger han.

När en operation blir av vet han inte. Men att det krävs mycket rehab efter operationen har han fått se på nära håll då klubbkamraten Olof Saarinen opererats för samma sak.

– Jag är inställd på ta mig igenom rehabträningen och siktar på att komma tillbaka på planen. När jag ser matcherna blir jag fortfarande sugen och även om jag är 32 år måste man intala sig att man inte har gjort sin bästa säsong än, säger han med ett skratt.

Lämna en kommentar