ANNONS:
ANNONS:

BK Spark lever vidare

På onsdagens extrainsatta årsmöte togs ett glädjande beslut. BK Spark lever vidare, även om det inte blir någon sportslig verksamhet under 2018. Det skriver klubben på sin nya hemsida.

Onsdagens årsmöte hävde alltså det tidigare beslutet om nedläggning och en ny styrelse kunde väljas.

– Vårt primära fokus är att bringa ordning och reda i föreningen – ”sätta” en organisation och klara ut den ekonomiska situationen. Något vi har goda förhoppningar om att greja, säger Per Svensson, ny ordförande i föreningen till hemsidan.

– Vi har fått ett fantastiskt gensvar från sponsorer och gamla medlemmar, vilket skapar förutsättningar för att vi på något sätt ska kunna göra rätt för oss gentemot alla fordringsägare, fortsätter han.

På aktivitetssidan meddelas via hemsidan att föreningens klassiska tipspromenad på långfredagen återuppstår och lite längre fram i vår planeras det även för en intern plojmatch med lite efterföljande festligheter.

– Mer om vad som följer ber vi att få återkomma till. Det viktigaste är att föreningen nu är räddad och att vi därmed kan slå vakt om varumärket, historiken och alla goda minnen, säger Per till hemsidan.

SPARKS NYA STYRELSE
 Per Svensson, ordförande
 Toni Hjortheimer, vice ordförande
 Anders Melin, kassör
 Claes Svensson, sekreterare
 Jan Alingsjö, ledamot
 Thomas Svensson, ledamot
 Per-Göran Björkman, suppleant

5 svar på ”BK Spark lever vidare”

 1. Hej! Vad är relationen mellan den här artikeln och artikeln på AT:s webb? Vem har rewritat vem? Rubriken är identisk. Strukturen är samma. Titta dessutom på näst sista stycket, som alltså INTE är citat:

  LF: ”På aktivitetssidan meddelas via hemsidan att föreningens klassiska tipspromenad på långfredagen återuppstår och lite längre fram i vår planeras det även för en intern plojmatch med lite efterföljande festligheter.”

  AT: ”På aktivitetssidan kan meddelas att föreningens klassiska tipspromenad på långfredagen återuppstår och lite längre fram i vår planeras det även för en intern plojmatch med lite efterföljande festligheter.”

  De totalt fyra hänvisningarna till hemsidan som görs i LF:s artikel är fascinerande i sammanhanget. De tyder på någon form av irritation riktad mot AT:s rapportering. Är problemet att AT inte hänvisar till Sparks nya hemsida (vad är förresten adressen till den? Jag hittar inget annat än spark.nu)? Eller är det AT som subtilt anklagas för att vara Sparks nya hemsida, ett slags Real Sparks motsvarighet till Marca?

  Svara
  • Jag vet inte vad AT har fått sina uppgifter i från. Jag läste – och saxade – mina uppgifter från klubbens nya hemsida som är http://www.bkspark.se, vilket jag som du skriver hänvisar till. Har inte läst AT:s text lika noggrant som du, men om meningarna stämmer överens med varandra så som du skriver gissar jag att även AT har läst Sparks nya hemsida.

   // Jonas

   Svara

Lämna en kommentar