ANNONS:
ANNONS:

Bredsidan om lite av varje

Dags för en liten Bredsida igen. Även om det inte finns mycket i nyhetsväg att tycka till om.

Sedan vi hördes av i en Bredsida senast har förbudet mot träningsmatcher slagit igenom. Ett logiskt beslut som i min värld var helt väntat, då det på vår nivå inte skiljer särskilt mycket som match betraktat även om det inte står några poäng på spel.

Detta betyder att våra klubbar ägnar sig åt träning, träning och träning. Tålamodet och karaktären prövas hos både spelare och ledare, och utmaningen är att dels vara förberedd fysiskt och dels vara mentalt sugen med lagom anspänning när det väl drar igång i juni. För det är en premiär runt midsommar vi siktar på, även om känslan är att det skulle kunna komma att ändras ännu en gång.

…………….

För egen del har det sannerligen inte varit mycket fotboll på senare tid. Efter tre veckor rehab trodde jag mig vara redo för fotbollsträning igen, men efter en timme small det återigen till i vadmuskeln. Den här gången värre än tidigare under vintern/våren, vilket också bekräftas av att jag nu – tio dagar efter händelsen – fortfarande bara kan gå och cykla utan att det stramar i vaden.

Återstår att se hur det hela utvecklas framöver. Kan det vara så att den sista matchen är gjord? Ja, kanske, även om jag inte är redo att uttala orden med någon särskilt bestämd ton i rösten.

…………….

Det har varit väldigt tyst från våra lokala lag vad det gäller trupperna på senare tid. Är alla lagen nöjda? Eller är alla spelarna nöjda? Eller väljer alla inblandade att sköta det snyggt och faktiskt respektera att en inledd säsong bör fullföljas även om säsongen ser mer annorlunda ut än någonsin?

Vad jag vet är det endast VIK som letar förstärkningar. Och löser man ett par nya mittbackar lär väl både Mattias Martinsson och Anton Cesar försvinna från Tånga.

…………….

Coronakollen pågår för fullt här på sajten. Tre stopp har vi hunnit med och i veckan hoppas vi på ett par till. Läs gärna ikapp om du har missat grejen.

…………….

I en av intervjuerna var Anton Stenseke befriande ärlig och frispråkig om säsongen 2020. Inte annat än att han har poänger i det han säger, även om jag tror att förbunden drar sig längre för att avskriva hela säsongen och börja på ny kula 2021.

…………….

Några som levererar finfint är våra gästskribenter. Det smattrar på bra från alla fem tangentbord även i år, och på onsdag drar vi igång ett nytt varv med Tobias Nordgren först ut.

…………….

I går var det internmatch mellan Bjärke P10 och Bjärke F11. Där satt jag i min brassestol och tjötade skit med Bengan Eriksson i solen och njöt av fotbollsunderhållning som man inte är bortskämd med i dessa tider. Kanske var matchen det närmsta en seriepremiär vi kommer den här våren.

…………….

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar