ANNONS:
ANNONS:

Då är vi igång igen

Måndag och tillbaka i arbetslivet. Det betyder också att höstsäsongen snart är igång för fullt.

Alingsås FC fick ”bara” med sig en poäng från bortamötet med Älvsjö. Jag skriver bara för att hemmalaget drabbades av en tidig utvisning och för att Lisa ”Mini” Johansson ordnade 0-1, också det ganska tidigt i matchen. Men AFC lyckades inte knyta till den berömda säcken utan Älvsjö kvitterade och det blev delad pott i Stockholm.

Nu väntar Sandviken borta kommande helg. Förlust där och AFC är rejält insyltat runt det nedre strecket. Läge att ta en trea med andra ord.

……………

Frsicos damer fick ingen skön höststart när Qviding vann med 1-0 på Katebovallen. Det betyder att Börje Hansson nu har två raka förluster och noll gjorda mål framåt sedan han kastades in på tränarbänken på försommaren. Uppförsbacken ligger därmed framför de blå – men är det något det laget kan så är det att kriga. Så är allt som vanligt på den fronten i år kommer snart både målen och poängen att trilla in.

……………

Redan i dag kör Hemsjös herrar igång med spel om poäng. I morgon hakar SK Mjörn på och senare i veckan tickar så gått som alla lokala serier igång efter sommarvilan. En rolig tid vi har framför oss. I väntan på detta tipsar jag om tabellsidan som vaknat till liv så smått.

……………

Det har spelats en hel del träningsmatcher i helgen.

Alingsås IF – Fjärås 3-1

Mjörn-Tollered 3-1

Gerdsken – Kållered 3-1

Holmalund – Vänersborgs FK 3-6

Frisco – Vedum 6-1

Säven/Hol – Töllsjlö 6.2

Stora Mellby-Edsvära/Norra Vånga 3-4

Västra Frölunda – Vårgårda 3-1

……………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar