ANNONS:
ANNONS:

Då startar säsongen

Nu har Västergötlands FF tagit beslut utifrån förra veckans tre alternativ. Säsongen på distriktsnivå planeras nu att starta helgen 1-2 maj.

Förra veckan presenterade VFF tre olika alternativ för när säsongen på distriktsnivå (division 3-4 på damsidan och division 4-6 på herrsidan) kan tänkas börja. Nu har samma förbund meddelat vilket alternativ man siktar emot, och planen just nu är att säsongen ska starta helgen 1-2 maj. Går det i lås betyder det att det blir en full säsong med dubbelmöten. De matcher som skulle ha spelats i april spelas nu istället dels i juli månad och dels i oktober månad.

VFF meddelar att det kommer mer information om alla serier kommande vecka. Det meddelar också att de två nu bortvalda alternativen med senare seriestart kan bli aktuella om smittläget kräver så.

Sedan tidigare har Svenska Fotbollförbundet meddelat att de har för avsikt att Elitettan ska starta som planerat i april månad och att herrarnas division 3 – med AIF, GBK, VIK och HIF – planerar att starta helgen 1-2 maj. Division 2-serierna på damsidan administreras i ett samarbete mellan flera distriktsförbund så där ska berörda distrikt enas om ett beslut.

Lämna en kommentar