ANNONS:
ANNONS:

Då tar vi helg igen

Några heta matcher att tippa även den här fredagen.

Grimsås – Mjörn
Serie: Division 5 södra.
Kommentar: Efter ett par snöpliga förluster skulle Mjörn behöva en trea här. Och mot tabelljumbon Grimsås tror jag att det blir en efterlängtad seger.
Tips: 1-3.

Bergdalen U – Sollebrunn/Långared
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Svår och viktig match för Bjärkelaget som ligger fortsatt prekärt till i botten av tabellen. Alltid svårt att veta vad ett U-lag ställer på benen, men blir det ett ”normalt” Bergdalen som kommer till spel finns det en god poängchans för bortalaget.
Tips: 2-2.

Vårgårda IK – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nyckelmatch i kampen om placeringarna bakom Herrestad. Åsarp/Trädet har varit upp och ner – helt i likhet med VIK , så gissningsvis är det dagsformen som kommer att avgöra här. I kraft av hemmaplan väljer jag att ge VIK tipset.
Tips: 2-1.

Gerdsken – Herrestad
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: För tredje veckan i rad är det ett Alingsåslag som ska försöka knäcka Herrestad. Men efter grönvitt och rödvitt tror jag även att gulsvart får finna sig i att bli utan poäng mot serieledaren.
Tips: 1-3.

Holmalund – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Mycket svårtippad match i det mycket jämna mittenskiktet. Defensiven måste tätas efter 0-5 senast, lyckas HIF med det samtidigt som grabbarna framåt har den rätta dagen blir det hemmaseger. Men Tidaholm är målsnålt och lär inte bjuda på något, så det känns vidöppet.
Tips: 1-1.

Östadkulle – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: I den rekordjämna tabellen har detta utvecklats till en viktig historia där förloraren riskerar att bli insyltad runt kvalplatsen. Annelund får tillbaka ett gäng spelare som var avstängda senast, och med tanke på ÖSK:s knackiga formkurva tror jag bortalaget är knapp favorit här.
Tips: 2-3.

Herrljunga – Tvärred/Vegby
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Här behöver HSK vinna för att det ska kännas realistiskt med en topp 2-placering. Ett litet orosmoln för jämnheten i Jonas Sandbergs gäng, men tänder laget på alla cylindrar finns det klar segerchans här. Men jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Hemsjö – Dardania
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Dardania har full pott och kan i stort sett säkra seriesegern om det blir vinst här. Hemsjö har inte visat upp tillräckligt mycket för att förtjäna tipset, så jag väljer att tro på Boråslaget.
Tips: 1-3.

Götene – Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Helt avgörande match för om Frisco ska vara med och göra upp om seriesegern. Förlust och jag tror att avståndet blir för stort. Götene sitter i samma båt, endast en poäng bakom Frisco, så det lär bli en tuff batalj det här. Hoppas och tror på knapp bortaseger, men jag tror att det blir tufft.
Tips: 1-2.

Falköpings KIK – Alingsås KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Efter 1-1 i veckans seriefinal mot Skultorp har Alingsås KIK seriesegern i egna händer. Men då krävs det sannolikt en vinst här, och det här blir nog ingen promenad i parken. Men om KIK lyckas ladda om efter veckomatchen är högstanivån högre än Falköpings.
Tips: 1-3.

2 svar på ”Då tar vi helg igen”

  • Hej!
   Det är en återkommande fråga och fundering. Hittills har jag valt att inte ta med det för att de föreningar som väljer att annonsera inför sina matcher får något för det. Men jag funderar vidare på det.

   // Jonas

   Svara

Lämna en kommentar