ANNONS:
ANNONS:

Då var det fredag igen

Även den här fredagen har vi samlat ihop ett antal matcher som vi kallar för Helgens Hetaste.

Sollebrunn – Östadkulle
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Lokal jumbofinal där båda lagen ligger skrynkligt till. SAIK är i det närmaste avsågat redan, medan ÖSK riskerar att bli detsamma om man inte vinner här. Tror detta blir jämnt, men håller Östadkulle som knapp favorit.
Tips: 1-3.

Säven/Hol – Vårgårda IK FK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Det har öppnats upp sig en liten väg mot kvalplats för Säven/Hol. Men då finns det inte utrymme för särskilt många poängtapp vilket betyder att FK bör besegras här. Men Vårgårdagänget har gått starkt på sistone och skulle vid en seger här definitivt skaka av sig nedre strecken. Ovisst är bara riktnumret här.
Tips: 3-2.

Alingsås IF – Fristad GoIF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Fristad hemma på Mjörnvallen. Det är en match som ska vinnas om man vill upp i division 3.
Tips: 3-0.

Alingsås FC – IK Gauthiod
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Kalla mig tråkig, men jag tror att det finns risk att invigningen av Nya Mjörnvallen får sig en törn här. Gauthiod har tre raka segrar och kommer till Alingsås med gott självförtroende, så bortalaget får mitt tips här.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK – Nordvärmlands FF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Vid förlust här minskar VIK:s chanser att överleva utan kval markant. Men man har trots allt två raka utan förlust nu och hemma på Tånga ska man kunna ordna en trepoängare och skaffa sig bättre utgångsläge inför sista etappen av säsongen. Jag tror på seger, men det blir knallhårt.
Tips: 2-1.

Holmalunds IF – IFK Skövde FK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter en anskrämlig vår har Skövde gått något bättre på hösten. Men HIF har visat kanonform efter semestern och här tror jag man tar chansen att haka på övre halvan istället för att riskera att halka ner mot kvalstrecket igen.
Tips: 4-2.

Södra Härene – Saleby/Järpås
Serie: Division 4 västra.
Kommentar:Jumbofinal och SHIF:s stora chans om man vill slippa att bli sist i fyran. Båda lagen kommer från storförluster, men på hemmaplan tror jag att Södra Härene tar chansen och vinner.
Tips: 3-2.

1 svar på ”Då var det fredag igen”

Lämna en kommentar