ANNONS:
ANNONS:

Dags för en ny Förstafemma

I dag bjuder vi på en ny Förstafemma. Som vanligt består den av ett gäng spelare som vi tycker har visat fin form på sistone.

Liten vinjett_utan sponsor

MÅLVAKT
Noora Matikainen, Holmalund
Kommentar: Trots två storförluster har finländskan tillhört Holmalunds bästa spelare mot både Limhamn/Bunkeflo och Hammarby. Det säger lite om hur långt ifrån poäng HIF var i de matcherna. En stabil och säker sista utpost, som behöver fortsätta leverera även framöver.

FÖRSVARARE
Felix Hjertqvist Jonsson, Alingsås IF
Kommentar: Har startat hösten på bästa sätt och får lovord från vem man än pratar med angående Alingsås IF. För Felix skull hoppas jag att AIF tar steget upp i trean för han behöver en ny och större utmaning nästa år för att fortsätta utvecklas.

MITTFÄLTARE
Marco Stua, Gerdskens BK
Kommentar: Gerdsken är riktigt formstarkt och har avancerat i tabellen efter den fina höststarten. En av anledningarna till det är Marco Stua som bidragit med både bra spel och gjorda poäng. En riktigt bra spelare i fyran när det stämmer för honom.

FORWARD
Fazel Omidi, Södra Härene
Kommentar: En outtröttlig anfallare som alltid sliter som ett djur för lagets bästa. Dessutom är han riktigt vass framåt och på senare tid har målen också duggat tätt från Omidi. Fortsätter han leverera blir Södra Härene farligt i toppen av Varasexan.

TRÄNARE
Niklas Andersson, Gerdskens BK
Kommentar:
Efter en vårsäsong utan särskilt mycket glans tycks GBK ha hittat mer rätt efter sommaren. Andersson har lyckats få in en tro i laget på att det här kan bli en riktigt rolig höst, trots att utgångsläget var klart sämre nu än förra året. Dessutom har han fått igång ett antal poängspelare framåt, och då blir det som bekant lättare att vinna fotbollsmatcher.

PÅ BÄNKEN
Lisa Andersson, Hemsjö – sju baljor snackar man inte bort.

Deniz Aydin, Gerdsken – gör poäng i parti och minut.

Linnea Lennermo, Östadkulle – fyra mål i en och samma match.

Fidan Tahiri, Herrljunga – poängräddare i derbyt mot VIK FK med två mål.

Linus Bohlin, Säven/Hol – inbytt och tremålsskytt i debuten.

Anton Stenseke, Holmalund– visat fin form i höstupptakten.

Sebastian Sanneståhl, Sollebrunn – har levererat när SAIK gått bra det sista.

 

Lämna en kommentar