ANNONS:
ANNONS:

David kan gå förlorad innan säsongen börjat

Det var inte länge sedan vi presenterade nyheten att David Lager först var aktuell och sedan också skrev på för Vårgårda IK. Men nu ska 20-åringen till Varbergs BoIS och provträna.
– Jag ska dit måndag till torsdag så får vi se sen, säger Lager.

Det är Superettanklubbens tränare Jörgen Wålemark som tagit kontakt med Herrljungakillen. Och det är två personer som känner varandra väl.

– Jag hade Jörgen ett år i Häcken så jag känner honom både som tränare och som person. Sen mötte vi Varberg med Skövde i Svenska cupen i fjol, så då stötte vi också på varandra, säger David.

Han har skrivit på ett ettårskontrakt med Vårgårda IK, och som vi tidigare skrivit om arbetar han som lärare i Herrljunga. Men David har hela tiden sagt till VIK att om det dyker upp någon konkret från Superettan eller allsvenskan kan det vara intressant.

– Det måste vara en väldigt bra helhetslösning för att det ska kunna bli något mer Varberg redan nu under våren, även om jag så klart kommer att överväga noggrant om jag får ett erbjudande. Men det kommer en höst också och det skulle nog vara betydligt enklare för mig att komma loss från arbetet till sommaren eftersom mitt vikariat går ut då. Men oavsett hur det blir det ska bli kul att komma ner och träna med Varberg och det är bra reklam både för mig och Vårgårda IK.

David Lager ska träna fem pass under fyra dagar med Varberg innan vi vet mer om hans framtid. Men det skulle alltså kunna bli en väldigt kort sejour i Vårgårda IK.

Lämna en kommentar