ANNONS:
ANNONS:

DE BÄSTA VÄRVNINGARNA

I dag kör vi en ny omgång av Semesterlistan. Nu fokuserar vi på vilka värvningar som visat sig vara bäst under våren.

11 – Sebastian Santamans
Han har vandrat mellan Frisco och Herrljunga några gånger och i vintras bestämde han sig för en ny sejour på Skoghälla. Personligen tycker jag att han dominerat i sexan med Frisco och borde ha minst division 5-tempo i kroppen.  Under våren har han visat sina kvalitéer vid några tillfällen och avgjorde bland annat derbyt mot Annelund.

10 – Andreas Roos
Spåddes en lysande framtid i Gerdsken för ett par år sedan men det stora genombrottet kom aldrig. I vintras fick han en nytänding i SK Mjörn och han har en del i att krigarna på Bodarnevallen tagit så många poäng under våren.

9 – Andreas Krantz
Skrev på för Säven/Hol i vintras efter en sejour i Vårgårda IK FK. Ett fysiskt praktexemplar som kan springa hur mycket som helst, och dessutom har han gjort en del poäng i Säven/Hol under våren.

8 – Daniel Svensson
Urholmalundaren slutade i höstas men lagom till gräset blev grönt dök han upp på Ollevi och i Långareds BoIS. Han får sällan de stora rubrikerna, men att äga en högerlant i division 6 är inga konstigheter för Daniel Svensson. Tuff i närkamperna och en bra högerfot är saker som sticker ut hos honom.

7 – Linnea Axede
Återvände från HIF Akademi till Alingsås KIK och där tillhör hon med sina 20 år det rutinerade gardet. Har tagit stort ansvar under våren och får lovord från olika håll för sina insatser.

6 – Felicia Edgren
En stabil försvarsspelare hittade Holmalund i Felicia Edgren. Stark i det fysiska spelet och spetskompetens i sin alldeles lysande vänsterfot.

5 – Jamy Makindu
Kom från Borås AIK till Holmalund och med sin känsliga vänsterfot och fina blick för spelet har han blivit en viktig kugge. Stortartat passningspel, bra i närkamperna och dessutom alltid en bra serve på offensiva fasta.

4 – Ellen Karlsson
Med allsvensk rutin var hon det mest meriterade nyförvärvet Holmalund knöt till sig i vintras. Från sin defensiva mittfältsplats har hon också levererat ganska bra i det stora hela och tillhör navet i HIF:s lagbygge. Bra blick, fin passningsfot och stor arbetskapacitet är saker som passar in på Ellen Karlsson.

3 – Oliver Östlind
Från Holmalund till Alingsås IF i vintras när AIF-tränare Per Krantz efterlyste mer snabbhet i laget. Det fick han sannerligen in när Östlind anslöt och det råder inget tvivel om att man får en extra dimension i anfallsspelet med en sådan här spelartyp i laget. Östlind har gjort fem mål, vilket får anses som klart godkänt.

2 – Mohammed Abdulraham
Meritlistan är lång på kraftpaketet som i vintras skrev på för Vårgårda IK. Han har varit skadeförföljd tidigare i karriären och även under våren har en del småskavanker gäckat honom. Men när han varit frisk är han mer eller mindre given i anfallet och har också levererat framåt. Totalt har ”Mommo” svarat för tio fullträffar under våren.

1 – Joel Hallenbert
Efter att ha fått sparsamt med speltid i Vårgårda IK bytte den reslige mittbacken till Gerdsken. Och vilken succé det har blivit. Tillsammans med Fredrik Gustafsson bildar Hallenbert seriens tätaste mittlås då GBK släppt in väldigt lite mål. I bortamötet med Råslätt rasade det – men då var Joel Hallenbert sjuk och missade matchen. Med sin fysik och spelskicklighet är han alltid svårforcerad och han har även en funktionell teknik för att vara mittback.

Lämna en kommentar