ANNONS:
ANNONS:

DEL 1 – Vårens bästa

Även i år har vi dammat av semesterlistan. I dagens första del rankar vi det bästa som hänt under vårsäsongen i den lokala fotbollen.

5 – Alingsås FC
Efter en knackig inledning föll pusselbitarna så sakteliga på plats. En bra svit av segermatcher ordnade också en fin klättring i tabellen och nu har man alla chanser att fortsätta utveckla laget under hösten, även om det blir svårt att rå på Rössö och Rävåsen. En nyckelmatch i omstarten när man möter serieledaren Rössö.

5 – Mjörn
Har verkligen hakat på toppen i Boråssexan och har alla möjligheter att slåss om topp två ända in i kaklet. Tre poäng i våravslutningen – och toppmatchen – mot Töllsjö gör att Mjörn hamnar så högt upp som fyra på den här listan.

3 – Annelunds IF
Ett lag som jag trodde skulle dominera Falköpingssexan fullständigt. Så har det inte riktigt blivit då övriga topplag lyckats bråka ganska bra med Krille Holméns gäng. Men serieledning är det och det här ska nog lösa sig till slut.

2 – Alingsås IF
Visst, ett par plumpar i protokollet har det blivit. Men i det stora hela har poängskörden varit helt okej även om jag trodde att AIF hade möjlighet att gå igenom 2018 utan förlust. Serieledning och ett bra utgångsläge inför hösten för Niklas Klingberg och hans AIF.

1 – IK Frisco
En svit på nio raka segermatcher har lagd grunden för en rolig höst på Katebovallen. Serieledningen är klar och man har slagits över bredden och beslutsamheten i hur Leif Anderssons gäng har uppträtt under våren. Det här ska väl inte gå att tappa?

1 svar på ”DEL 1 – Vårens bästa”

Lämna en kommentar