ANNONS:
ANNONS:

DEL 2 – Vårens sämsta

Semesterlistan rullar vidare. I dag fokuserar vi på det som gick snett under vårsäsongen.

6 – Holmalunds start
Holmalund startade säsongen minst sagt yrvaket. Skadorna var visserligen många, men laget radade upp försluster och det dröjde ett bra tag innan det ens blev ett mål framåt. Men sen lossnade det det och andra halvan av våren var klart godkänd.

5 – Vårgårda IK
En strulig vårsäsong på alla sätt. Ingen kontinuitet i spelartruppen och dessutom har man bytt tränare två gånger sedan Häggström och Strind basade över laget. I mitten av våren halkade man in i någon sorts form och tog lite poäng, men både inledningen och avslutning lämnade mer att önska. Tror det kan bli en lång höst med en kamp runt det nedre strecket.

4 – Hemsjö IF
Att damlaget skulle få kriga för sin existens i trean var ganska väntat. Men att herrlaget skulle så gå svagt i Boråssexan hade jag inte räknat med. Man är långt efter kombattanten Mjörn så den kampen är redan förlorad. Under hösten gäller det snarare att höja sig och visa att man är bättre än vad våren visat.

3 – Herrljunga SK
Ett lag som jag trodde var starkt nog att slå sig in på övre halvan. Dessutom har Emil Johansson och Tobias Bayard anslutit på resans gång, men ändå har kräftgången varit i det närmaste total. Två segrar i våravslutningen gör att de slipper klassas som allra sämst på min lista, men det krävs nog en skärpning om man ska lämna bottenträsket bakom om sig under hösten.

2 – Södra Härene
Det går resultatmässigt tungt för tjejerna på Granhagen. Tre poäng har det blivit i västra fyran och på det är man jumbo i tabellen. Det är klart sämre poängskörd än vad man mäktat med de senaste åren.

1 – Sollebrunns AIK
SAIK var tippat i botten av många och så har det också blivit. Internt antar jag ändå att det fanns förhoppningar om någon annat än den jumboplats man parkerar på i sommar. Antalet baklängesmål är den enskilt största boven i dramat, men det krävs en kollektiv höjning om det ska bli nytt kontrakt i femman.

Lämna en kommentar