ANNONS:
ANNONS:

Derbytätt när sexan drar igång

Nu har även spelordningen för division 6 anlänt, och det blir derbytätt både i premiäromgången och sett över säsongen som helhet.

Kamp Sebastian Ängberg
Sollebrunn inleder med derby mot Södra Härene.

 

Våra division 6-lag är uppdelade i tre serier. FC Alingsås är enda lag i Boråssexan och de inleder borta mot Sandhult, för att sedan ta emot Kabel Åttio i andra omgången.

I division 6 Trollhättan återfinns Spark, Hemsjö och Mjörn. Det blir derby direkt när Spark tar emot Mjörn på Alströmervallen redan i den första omgången, medan Hemsjö inleder hemma mot Sjuntorp.Derbymatcherna eskalerar sedan i slutet av maj då Hemsjö först åker till Bodarnevallen och sedan tar emot Spark på Byvallen några dagar senare. Höstderbyt mellan rivalerna Mjörn och Hemsjö spelas sedan sista helgen i augusti.

Resterande sex lag håller till i Herrljungasexan. Där har lottningen fallit sig så att alla de drabbar samman i tre derbyn redan i första omgången, som ser ut så här.

Långared – Frisco
Södra Härene – Sollebrunn
Stora Mellby – Vårgårda IK FK

I den här serien är det så klart derbyn i var och varannan omgång. De heta mötena mellan VIK FK och SHIF spelas på Granhagen första helgen i maj och på Tånga hed i mitten av augusti i den andra höstomgången.

Vårmötet mellan Sollebrunn och Stora Mellby spelas i mitten av juni på Brynet, medan andra ronden i slaget om Bjärke spelas i näst sista omgången på Nya Bjärkevi.

Hela spelordningen för Boråssexan.
Hela spelordningen för Herrljungasexan.
Hela spelordningen för Trollhättesexan.

Lämna en kommentar