ANNONS:
ANNONS:

Det mest positiva

I dag kör vi igång årets upplaga av Semesterlistan. Och vi börjar med det som varit mest positivt under våren.

7 – Holmalunds IF
Fick en kalasstart på säsongen och har sedan fortsatt att plocka poäng i större utsträckning än vad jag trodde på förhand. Parkerar som bäst i stan över sommaren, vilket får anses som fullt rättvist efter två derbysegrar.

6 – IK Frisco
Som nykomling har man verkligen levererat över förväntan i division 1. Kontraktet är klart inom räckhåll efter en vår där både kollektivet och den individuella skickligheten hos enskilda spelare visat sig hålla på den här nivån.

5 – Alingsås KIK
Efter en något trevande inledning kom maskineriet igång rejält och nu ligger KIK med och hugger om en plats i division 2. Det blir en spännande höst i den serien.

4 – Hemsjö IF
Två kryss och resten vinster och en andraplats i en haltande tabell. Detta trots en strulig inledning på serien utan tränare innan Frank Terkowski kom in och tog huvudansvaret. Helt klart en lysande vår av tjejerna på Byvallen.

3 – Stora Mellby SK
Visst, jag har lirat ett par matcher och känner både gubbarna och klubben. Men tar man nio segrar på nio matcher under en vårsäsong förtjänar man en pallplats på den här listan. Oavsett misstankar om jäv.

2 – Säven/Hol
Jag tippade VIK FK som snäppet bättre än grannen i femman men under våren har Säven/Hol visat sig vara det bästa lokala laget i den här serien. Blir en spännande kamp i toppen med främst Fristad och Södra Ving under hösten.

1 – Alingsås FC
Endast en plump i protokollet har det blivit och AFC tippar division 1 i överlägsen stil. Med andra ord inte mycket att klaga på och det ser ut som Mikael Prodér kan ägna höstsäsongen åt att få till formtoppen vid rätt tillfälle när kvalet mot Elitettan drar igång.

Lämna en kommentar