ANNONS:
ANNONS:

Division 2 nordvästra

En pigg nykomling. Det tror jag att vi har i Alingsås KIK i den här serien.

Toppen: Två storsatsande lag i Hisingsbacka och Ljungskile tror jag kommer vara med i den absoluta toppen. Alingsåsbekanta Jenny Holm basar över Hisingsbacka och jag väljer att ge dem guldhattarna i mitt tips. BK Häcken är en intressant nykomling, och så även vårt Alingsås KIK som jag absolut tror kommer vara med och hugga där uppe.

Botten: Bullarens kastade in handduken redan innan seriestart och därför är det endast elva lag i serien. Eds FF känns på förhand som det svagaste kortet, men ovanför där tror jag det blir ett väldigt jämnt skikt i tabellen.

Med lokala ögon: Alingsås KIK vann trean och har förstärkt laget rejält sedan dess. Framåt finns det mängder av klasspelare i Linnea Magnusson, Hanna Emanuelsson och inte minst Linnea Ström som bör vara en het kandidat till seriens skyttedrottning. Jag har inte ens nämnt Jessica Julin som kan vara den som leder KIK rakt igenom division 2 och upp i ettan. Men jag väljer att vara lite mer försiktig i tipset och nöjer mig med en tredjeplats.

 1. Hisingsbacka
 2. Ljungskile
 3. Alingsås KIK
 4. BK Häcken
 5. Vallens IF
 6. Orust
 7. Vänersborgs FK
 8. Ytterby
 9. Skepplanda BTK
 10. IK Zenith
 11. Eds FF

Lämna en kommentar