ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 3 VÄSTRA

I dag tippar vi västra damtrean. En serie med stark lokal touch då inte mindre än tre av våra glag håller till här.

Tre lokala gäng i samma serie. Alingsås KIK är nykomling medan SAIK/SMSK och Hemsjö lirade i trean även i fjol. Jag tror dock att KIK kan blir en nykomling att räkna med. Laget är ungt och kan ha utvecklats vidare under vintern, och dessutom har man några spelare som lirat på den här nivån tidigare.

SAIK/SMSK gjorde ett bra fjolår när man hängde kvar utan större dramatik och även vinterns futsalframgångar kan ha stärkt lagets självförtroende. Jag tror på en placering runt mitten den här gången, även om det ryktas om att truppen tunnats ut något.

Hemsjö blev nia i höstas och degraderas först innan en vakans uppstod och man fick tillbaka sin division 3-status. Tror det blir en kamp runt strecket även i år, men nykomlingarna Göta och Toarpsalliansen ska man kunna ha bakom sig. Sackis Tsovas har förtroende hos tjejerna och har man marginalerna med sig kanske man kan bli bättre än den nionde plats som jag satte gulsvart på.

TOPPEN: Vänersborg och Wargön var topplag i fjol och skulle kunna gå hela vägen i år. Svenljunga, Brämhult och Mariedal är stabila division 3-lag och kan utmana om de får in en fullträff.

BOTTEN: Tror på ett race mellan Hemsjö, Ulricehamn och Södra Ving/Timmele i kampen just ovanför de nykomlingar som jag placerat på nedflyttningsplats.

 

 1. Vänersborgs IF
 2. Wargön
 3. Svenljunga
 4. Brämhult
 5. Mariedal
 6. Alingsås KIK
 7. SAIK/SMSK
 8. Ulricehamns IFK
 9. Hemsjö
 10. Södra Ving/Timmele
 11. Göta BK
 12. Toarpsalliansen

2 svar på ”DIVISION 3 VÄSTRA”

 1. Då Brämhult har tappat sex, sju spelare och Ulricehamn har värvat hem Maja Udd plus ett par duktiga spelare från Nittorp, så tror jag att du får tänka om beträffande dessa två lag. Toarpsalliansen trodde du inte på förra året heller, men du hade fel om dem varje gång, jag tror att de kan överraska. I övrigt är vi nog ganska överens. 🙂

  Svara
 2. Ulricehamn och Vänersborg blir förmodligen topplagen detta år. Göta , Södra Ving och Brämhult hamnar i den nedre delen av tabellen. Krigarna från Byvallen ser nog till att ha både KIKarna o Sollebrunnarna efter sig. Vi får se vad som händer.

  Svara

Lämna en kommentar