ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 4 SÖDRA

Tre lokala lag återfinns i division 4 västra. Utöver Hemsjö IF även de två nystartade lagen Holmalunds IF Akademi och Östadkulle SK. 

Tips 2015

HIF Akademi har en tydlig vision och ett uttalat mål, vilket vi även tror resulterar i en serieseger. Även Hemsjö har kapacitet att slå sig in på topp tre medan vi tror att ÖSK  gör lite blandade resultat under säsongen, vilket är naturligt med tanke på nystarten. Bottenstriden blir jämn mellan de lag som även förra året fightades i tabellens nedre halva.

1. Holmalunds IF Akademi 
Kommentar: Mikael Prodér har tränat sina spelare hårt under försäsongen och de har ett tydligt mål tillsammans; att vinna serien. Den breda truppen har inte visat sig lida av de skadebekymmer som drabbat de båda mittbackarna (Ottolia Lagerström och Linnea Jansson) och slipper de ytterligare bortfall så springer Prodérs gäng med all säkerhet hem fyran.

2. Hestrafors IF

3. Hemsjö IF
Kommentar: Under försäsongen har truppen varit aningen tunn, men resultaten har visat att Hemsjö IF har målgörare i truppen och en stark lagmoral. Lotta Löfwenius lyfter fram tjejernas starka sidor och vi tror att laget till slut hamnar på en fin tredje placering.

4. Byttorp/Kronäng

5. Östadkulle SK
Kommentar: Många rutinerade spelare återfinns i Östadskulles nya damlag, en rutin som lär bli viktig framåt höstkanten. De lägre divisionerna är oftast mer ojämna än de högre, vilket ger blandade resultat för Östadkulle.

6. Tvärred/Vegby FC

7. Kabel Åttio/Dalsjöfors/Målsryd

8. Hajom/Björketorp

9. Grönahögs IK

Premiäromgången
25/4 Hestrafors – Hajom/Björketorp
26/4 Östadkulle – Grönahög
26/4 Byttorp/Kronäng – HIF Akademi
26/4 Tvärred/Vegby – Hemsjö

Lämna en kommentar