ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 4 SÖDRA

Det känns som om allt kan hända i damernas division 4 södra. Både Alingsås KIK och Äspereds IF kommer direkt från division 2, och vad som hänt med det sistnämnda är för mig oklart. Hemsjö IF har värvat en måltjuv och Martin Lindstrand gör sitt andra år som bas för Östadkulles damer.

Vårtipset

Tre lokala lag hittar vi i division 4 södra, där bland annat Alingsås KIK numera huserar trots att man åkte ur division 2 i fjol. Då KIK gör en nysatsning på sitt damlag valde man att börja om i division 4 och trots att flera spelare i laget har rutin från division 2 hamnar laget enligt lokalfotboll.se/0322 på en tredjeplacering och stannar kvar ytterligare ett år.

Hemsjö IF har i många år hamnat på övre halvan av tabellen och 2016 blir året då silvermedaljen spelas hem, med chans på guld. Från Sollebrunns AIK har man värvat måltjuven Lisa Andersson som troligen kommer stänka in ett och annat mål. Dessutom har truppen förstärkts med sammanlagt åtta namn och laget har en ny ledare vid rodret i Sofia Larsson.

Östadkulle SK har enligt tränare Martin Lindstrand en stor trupp på pappret och håller man den intakt kan man sitt andra existerande år definitivt vara med och kriga om topp en fyra-placering ihop med sina två grannkonkurrenter. För den som gillar derbyn väntar ett par intressanta matcher i den här serien.

 

  1. Hus FF
  2. Hemsjö IF
  3. Alingsås KIK
  4. Östadkulle SK
  5. Brämhult
  6. Äspereds IF
  7. Kabel Åttio/Dalsjöfors/Målsryd
  8. Hestrafors IF
  9. Kronängs IF
  10. Hajom/Björketorp

Lämna en kommentar