ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 4 VÄSTRA

Hudene GoIF och Södra Härene IF är våra lokala representanter i den västra fyran. De sistnämnda ramlade ur trean i fjol efter bara en säsong och får nu spela i en bekvämare division. Kanske en bra början för den nya tränarduon. Vi tippar att Rackeby IF spelar hem seriesegern och tar klivet upp till trean.

Vårtipset

För tränare Krister Ågestedt blir det andra året han basar över Hudenes damer. Det är alltid lite extra svårt att finna information kring Hudenelaget men efter lite snokande vågar Vårtipset ändå tro på en topp tre-placering. Detta då laget nu känns mer stabilt än tidigare. Topplaceringar är dessutom alltid trevligt för den lokala fotbollen.

Södra Härene IF har inför säsongen skaffat sig en ny tränarduo i Fredrik Ekelund och Lars-Anders Davidsson, något som på pappret ser riktigt bra ut. Hära fick i fjol en gratisplats i division 3 men med facit i hand verkar inte tjejerna varit mogna för den rollen, och man åkte direkt tillbaka ner i fyran. En fjärdeplacering tror jag det blir för Södra Härene, då motståndet i fyran passar dem bra och man gör ett par viktiga mål via fasta situationer.  Trots ett par viktiga spelartapp lyckas tränarduon hålla ihop laget, en viktig detalj i sin relativt höga placering.

  1. Rackeby IF
  2. Vedum AIS
  3. Hudene GoIF
  4. Södra Härene
  5. Göta BK
  6. Levene/Skogslunds IF
  7. Saleby/Järpås
  8. IFK Trollhättan
  9. Åsaka SK
  10. IFK Emtunga

Lämna en kommentar