ANNONS:
ANNONS:

Division 4 västra

Hela fyra lokala gäng huserar i västra fyran.

Toppen: Arentorp/Helås kommer från division 2 och även om truppen tunnats ut bör de bli topplag här. I övrigt tror jag att både Hemsjö och Vårgårda kommer vara med och fajtas i toppen.

Botten: Gissar att de två Boråslagen kommer att få det tufft i botten.

Med lokala ögon: Vårgårda gjorde ett bra debutår i fjol och är nu mer varmt i kläderna. Tror att siktet är inställt på att förbättra fjolårets fjärdeplacering, och det tror jag det finns alla möjligheter att göra. Även Hemsjö gjorde ett bra fjolår och är ju nästan alltid med i toppen av fyran. Även på försäsongen har de båda lagen visat att de bör bli att räkna med i år.

Sollebrunn/Långared har ny tränare i Christian Karlsson och har fortsatt sin generationsväxling sedan degradering i höstas. Ska bli kul att se hur laget står sig över en hel säsong, för de har visat i DM att de kan göra bra resultat om allt stämmer. Om Sara Svensson lirar gör det stor skillnad, och det snackas eventuellt om att Sofia Kjellén eventuellt ska göra comeback på Nya Bjärkevi.

ÖSK/Södra Härene gör sin andra säsong under gemensam flagg och det är möjligt att jag har underskattat dem lite i tipset. Tränarduon i Peter Friman och Jimmy Åkesson har gott om rutin, så det finns kanske möjlighet till en mer framskjuten placering än den sjundeplats jag satt dem på.

 

  1. Arentorp/Helås
  2. Vårgårda IK
  3. Hemsjö IF
  4. Trollhättans BoIS
  5. Sollebrunn/Långared
  6. Skepplanda U
  7. Östadkulle/Södra Härene
  8. Brämhult U
  9. Kabel Åttio/Borås AIK/Byttorp

Lämna en kommentar